David Beckham átadta az Instagram-fiókja feletti ellenőrzést egy ukrán orvosnőnek

David Beckham átadta az Instagram-fiókja feletti ellenőrzést egy ukrán orvosnőnek

Nyitókép: SITA/AP

David Beckham egykori angol focista, aki 2005-től a ENSZ Gyermekalapjának nagykövete, vasárnap átadta az Instagram-fiókja feletti ellenőrzést egy ukrán orvosnőnek.

Az orvosnő a nap folyamán felvételeket tett közzé Backham Instagramján a harkovi perinatális központból, ahol a szülés után lévő nőknek segítenek.

Hírdetés

Az Irynaként bemutatkozó orvosnő olyan Instagram-történeteket tett közzé Beckham profilján, amelyeken például az a pince látható, ahova az orosz invázió után az állapotos és frissen szült anyákat evakuálták. Az egyik Insta-sztoriban Janát, egy fiatal édesanyát mutatott be, akinek a fia, Mychajlo két nappal az orosz invázió kezdete után született meg légzési problémákkal. Az otthonuk az orosz bombázások során megsemmisült.

David Beckhamnak több mint 71 millió követője van az Instagramon. A videóban felszólította a követőit, hogy csatlakozzanak az UNICEF-hez, és segítsenek abban, hogy az ukránok ivóvízhez és ételhez jussanak, illetve járuljanak hozzá a szülészet felszereléséhez és a gyermekvédelmi szolgáltatások működéséhez.

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »