Csütörtökön indul a MartKult rendezvénysorozat Martoson

Csütörtökön indul a MartKult rendezvénysorozat Martoson

Július 4-e és július 6-a között szervezik meg MartKult rendezvénysorozatot a Martosi Rendezvényligetben. Színes programokkal várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

Július 4-én elsőként a Martosi Hagyományőrző Együttes előadására kerül sor a Martosi Rendezvényligetben, 21 órától, majd pedig 21:45-től Lakodalmi vigasság – közös vacsora és mulatozás a Martosi Hagyományőrző Együttessel.

Pénteken, július 5-én délelőtt kezdődik a MartFamily – Családi programok: körhinta, fajátékok, kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár, játszótér, kötélpálya, mászófal, csónakázás, kisfoci, kiscsocsó, teqball, subsoccer (Kalandpark, sátor, vízi tanösvény, Fapuma)

14:00-tól pedig tizenegyesrúgó bajnokság lesz a nagypályán, fődíj 500 €.

A további programok: Most vagy soha – filmvetítés, Eb kvíz Gazdag Jóskával, Eb-meccsvetítés, csocsó.

Hírdetés

Koncertekben sem lesz hiány, érkeznek a Kiss Zenészek, zenés barangolásra hívnak rockoperákkal és musicalekkel többek között Vadkerti Imre tolmácsolásában. A péntek estét diszkó zárja DJ Szabóval.

Másnap, július 6-án V4 erőemberversennyel kezdődik a programsorozat. Majd jön a Malacsütés és muzsika Borbély Károllyal, MartFolk, Tardoskeddi táncbemutató – Nádas Ifjúsági Táncegyüttes Farnadról, Bodrogközi táncbemutató – Csicsörke Néptáncegyüttes, Gömöri táncbemutató. A szombat estét Szalonna és bandája koncertje és táncház zárja.

Kísérőprogramként borkóstoló és a labdarúgó-Európa-bajnokság meccseinek közvetítésére is sor kerül.

A háromnapos eseményre a belépés díjtalan. A csütörtöki teljes program ITT, a pénteki ITT,  szombati pedig ITT található.

(Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »