Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni

Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni

Az Európai Tanács hét eleji ülésén Brüsszel felelőtlen olajembargós javaslatával szemben, ami a háború árát a magyar családokkal fizettette volna meg, sikerült megvédeni a magyar érdekeket.

Az Orbán Viktor miniszterelnök határozott fellépésére született döntés garancia a rezsicsökkentés megtartására, egyben az európai egység megvalósulására. A magyar polgároktól április 3-án kapott, minden eddiginél nagyobb és erősebb felhatalmazás segít abban, hogy a magyar nemzeti érdekek védelmében a legnehezebb csatákat is sikerrel vívjuk meg Brüsszelben.

„Ezzel szemben a magyar baloldali politikusok az örökös megfelelési kényszerükben ismét feladták volna a magyar érdekeket, engedve a politikai nyomásnak, és a magyar polgárok számára hátrányos döntést is támogattak volna” – emlékeztetett Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

Hírdetés

 Az állam- és kormányfők hét elején tartott találkozóján tárgyalták azt az Európai Bizottság által kidolgozott felelőtlen javaslatot, mely betiltotta volna az Oroszországból származó nyersolaj behozatalát Magyarországon. Az őrült brüsszeli terveket támogatók hatalmas politikai nyomása ellenére is sikerült visszaverni a teljes olajembargó javaslatát.

Több ellenzéki politikus ezzel szemben nyilatkozataiban annak adott hangot, hogy támogatja az olajembargóra vonatkozó brüsszeli terveket. Ez nem jelent mást megint, minthogy a baloldal most sem állt a magyar emberek oldalára, most sem állt ki a magyar érdekekért, és a háború árát a magyar emberekkel fizettette volna meg.

A választópolgárok április 3-i döntése alapján Magyarországnak polgári kormánya van, amely a magyar nemzeti érdekek képviseletében a legvastagabb falakat is áttöri. Továbbra is azon dolgozunk, hogy megvédjük a rezsicsökkentést, a teljes foglalkoztatottságot, a nyugdíjasokat és a családtámogatásokat.

(Sajtóközlemény/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »