Cigányok raboltak Érden, a rendőrség keresi a két „erőforrást” (fotók)

Cigányok raboltak Érden, a rendőrség keresi a két „erőforrást” (fotók)

Cigányok raboltak Érden, a rendőrség keresi a két „erőforrást” (fotók)

Az Érdi Rendőrkapitányságon eljárás indult rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint két cigány 2018. október 30-án, 5 óra körüli időben Érden, a Budai úton, egy jegypénztár közelében megtámadta a sértettet, akit bántalmaztak, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját – benne mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival – elvették, és elmenekültek a helyszínről.

Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, Völgyi Adrián 19 éves érdi lakost, valamint Huttka Martin Richárd 19 éves tárnoki lakost, akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható cigányokat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik jelentkezzen – munkaidőben – személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »