Bűnügyi őrizetben a vecsési drogdílerek

Bűnügyi őrizetben a vecsési drogdílerek

Bűnügyi őrizetben a vecsési drogdílerek

A Monori Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három vecsési férfi ellen.

Hírdetés

A nyomozás adatai szerint B. Zsolt két társával, Sz. Ferenccel és V. Csabával együttműködve 2017. novembertől Vecsésen és annak környékén, több személy részére értékesített kábítószert.

A nyomozók a 41 éves Sz. Ferencet 2018. április 16-án az esti órákban lakóhelyének udvarán kábítószergyanús anyag átadása közben társával, a 27 éves V. Csabával együtt tetten érték. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a cselekmények elkövetése során Sz. Ferenc elsősorban a 28 éves B. Zsolt által közvetített kábítószert fogyasztó személyek részére történő közvetlen értékesítést végezte.

Az egyenruhások az Sz. Ferenc lakóhelyén végrehajtott házkutatás során a lakás több pontján elrejtve különféle kábítószergyanús anyagokat, továbbá a kábítószer terjesztéshez használatos különböző eszközöket, illetve a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható mobiltelefonokat találtak és foglaltak le. 

A rendőrök a három férfit a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket, majd őrizetbe vételüket követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »