Börtönre ítéltek két kolozsvári prostituáltat, akik aragázpucolóval öntötték szembe és ki is rabolták nemfizetõ, orvos kliensüket

Börtönbüntetésre ítélt két fiatal prostituáltat rablásért a Kolozsvári Fellebbviteli Bíróság. Egyikük felfüggesztettet, a másikuk letöltendőt kapott – írja a Clujust.ro.

A két nő egy orvost rabolt ki, aki hazahívta őket, hogy szexuális szolgálatásokat vegyen igénybe. Miután nem volt hajlandó kifizetni a megbeszélt összeget, egyikük a kályhán lévő tisztítószert az arcába öntötte, amitől időlegesen elvesztette a látását, majd 2000 lejjel, egy tévével és egy mobiltelefonnal távoztak a lakásból.

K.T.E-t 2 év 3 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és 60 nap fizetetlen közmunkára ítélték.

Hírdetés

R. G. pedig, aki időlegesen megvakította az orvost, 2 év 6 hónap letöltendőt kapott.

Az ítélet szerint az orvosnak, B.F.-nek, 2500 lej erkölcsi kártérítést is kell kapnia a két prostituálttól.

„Mivel nem volt hajlandó fizetni nekik az elvégzett szolgáltatásért, először szóbeli konfliktus alakult ki közte és G.R. vádlott között, amely aztán fizikai konfliktusba torkollott abban az értelemben, hogy a vádlott kályhapucoló szert öntött az arcába, majd a ruhájánál fogva – K.T.E. segítségével – kirángatta az ágyból. Kihasználva a sértett nyilvánvaló védekezésre való képtelenségét (idős, ágyban fekvő, mozgásképtelen személyről van szó), a vádlottak együttesen elloptak egy LG márkájú televíziót és egy laptopot. A laptopot később eldobták, a televíziót pedig eladták” – áll az ítéletben.

A férfit bántalmazó lány nem jelent meg egyik bírósági tárgyaláson sem, ami a bírák szerint a felfüggesztett börtönbüntetés kiszabásának egyik oka volt. (g4media.ro, hírszerk.)

Fotó: JESHOOTS.COM/unsplash.com


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »