Börtön vár a feleségét terrorizáló bátonyterenyei férfira

Börtön vár a feleségét terrorizáló bátonyterenyei férfira

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 45 éves bátonyterenyei férfi ellen, aki hónapokon keresztül terrorizálta és bántalmazta feleségét.

Hírdetés

A vád szerint a férfi 2020 májusától augusztusáig közös bátonyterenyei lakásukban rendszeresen bántalmazta feleségét. Többször felpofozta, volt, hogy egy műanyag slaggal ütötte meg, gyakran fenyegette megöléssel, majd augusztusban már ököllel verte és megrugdosta. Az augusztusi bántalmazások során a nő testszerte zúzódásos, bevérzéses sérüléseket szenvedett.

Arra az esetre, ha a terhelt a bíróság előkészítő ülésén a férfi beismeri a cselekményeit és – magát bűnösnek vallva – lemond a tárgyalás tartásához való jogáról, az ügyészség 1 év és 8 hónap börtönbüntetés kiszabására tett „mértékes indítványt”. Ha a bíróság elítéli, a férfinak a korábban vele szemben kiszabott további 1 év és 2 hónap felfüggesztett szabadságvesztést is le kell töltenie.

Az ügyben a korábban letartóztatásban, majd bűnügyi felügyeletben volt vádlott ügyében a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »