Biztató hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Biztató hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Michael Schumacher közeli barátja, Jean Todt rendkívüli hírekkel szolgált az F1-es legendáról.

Az 52 éves pilóta 2013-ban súlyos fejsérüléseket szenvedett egy síbalesetben, és azóta nem került a nyilvánosság előtt – írja a Hirado.

Jean Todt, az FIA elnöke – aki a Ferrari istállót vezette Schumacher öt bajnoki címénél – elmondta, hogy a baleset óta rendszeresen látta a Schumachert – olvasható a Dailymail cikkében. 

A Bildnek elmondta: „Sok időt töltöttem Corinnával, mióta Michael 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett.

Ő egy nagyszerű nő, aki azóta kezébe vette a család irányítását. Erre nem számított. Hirtelen történt, és nem volt más választása. De nagyon jól csinálja. Én bízom benne, ő pedig bennem.”

Jean Todt szerint Michael Schumacher állapota „lassan, de biztosan javulni fog”. Hozzátette: „Az orvosai munkájának és Corinna együttműködésének köszönhetően, túlélte, de nem következmények nélkül.”

Todt a Schumacher karrierjéről szóló, várva várt Netflix-dokumentumfilm megjelenése előtt nyilatkozott, amely a családtagokkal készült interjúkat és eddig nem látott felvételeket tartalmaz az autóversenyző ikonról. A múlt hónapban megjelent trailerben felesége, Corinna és két gyermekük, Gina és Mick, akik édesapja nyomdokaiba lépve az F1-be léptek, beszéltek a versenyzőről.

Hírdetés

Az 52 éves Corinna a filmben így nyilatkozik 26 éve tartó házasságukról: „Egyszerűen éreztem, hogy ő egy különleges ember. Szerintem egyszerűen nagyon erős mentálisan, rendkívül erős. Még mindig minden nap megmutatja nekem, hogy milyen erős.”

A 22 éves Mick azt is mondta:

Amikor ránézek, arra gondolok, hogy én is ilyen akarok lenni.”

A trailer archív felvételeket mutat be Schumacher karrierjéről, a fiatal fiúként gokartozással töltött napjaitól a 2004-es rekordot jelentő hetedik F1-es bajnoki címéig.

A dokumentumfilm eddig nem látott anyagokat ígér, amelyek megmutatják személyiségének sokrétűségét, és amelyekben testvére, Ralf mellett Sebastian Vettel, David Coulthard és Bernie Ecclestone is szerepel. A versenyzőlegenda portréja az egyetlen film, amelyet a családja támogat, és amelyet Sabine Kehm sajtófőnök és menedzser úgy jellemzett, mint a család ajándéka szeretett férjüknek és édesapjuknak.

Úgy fogalmazott a sajtófőnök: „Michael Schumacher újradefiniálta az autóversenyzők szakmai imázsát, és új mércét állított fel.”

Schumacher, aki 91 nagydíjat nyert, mielőtt 2012-ben visszavonult a Forma-1-től, 2013. december 29-én súlyos fejsérülést szenvedett a francia Alpokban, egészségi állapota továbbra is titok.

A Netflix szerint a dokumentumfilm nem az egészségi állapotára koncentrál.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »