Betegsége miatt nem forgat többé Christina Applegate

Betegsége miatt nem forgat többé Christina Applegate

A szklerózis multiplex-szel élő színésznő utolsó munkája a Halott vagy című sorozat volt.

A színésznő a Vanity Fairnek beszélt arról, hogy a sorozat volt valószínűleg az utolsó munkája: 2021-ben diagnosztizálták szklerózis multiplex-szel, ezt követően még befejezte Linda Cardellinivel közös sorozatának forgatását, melybe csak azért iktattak be egy kis szünetet, hogy meg tudják kezdeni a kezelését – írja a CNN.

„A pingpong akkor igazán élvezetes, ha a másik játékos is olyan jó, mint te vagy. Boldog vagyok, hogy olyan színésznővel forgathattam az utolsó sorozatomat, aki a legjobb azok közül, akikkel valaha együtt dolgoztam – de talán a legjobb ember is” – mondta Linda Cardelliniről.

Hírdetés

Azt is hozzátette, hogy hiányozni fog neki a sorozat forgatása, mert nagyon megszerette az összes stábtagot, de nagyon küzdelmes volt az elmúlt év.

„Hiányozni fog az élmény, de az elmúlt egy év küzdelmeinek tudatában felszabadító érzés, hogy nem kell már olyan keményen próbálkoznom, hogy a nap végére érjek” – fogalmazott.

Nem ő az egyetlen színésznő, aki ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel küzt: Selma Blairt szintén szklerózis multiplex-szel diagnosztizálták. Blair a betegségéről készített dokumentumfilmje óta nem forgat.

Nyitókép: Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »