Belvárosi balhé: Magyar Péter gyerekeit és családját is szidalmazta egy fizetett fideszes provokátor

Belvárosi balhé: Magyar Péter gyerekeit és családját is szidalmazta egy fizetett fideszes provokátor

Magyar Péter szerint hazudik a kormánypropaganda bulvárfelelőse, a Ripost a csütörtök estéjéről. A kormánylap állításait nem kívánjuk megismételni, a történteket Magyar Péter szemszögéből ismertetjük.

A politikus elismeri, hogy valóban szüksége lenne pihenésre, de úgy látja, Magyarországon ez a politikai támadások miatt mostanában nem fog menni.

Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket

– írta Magyar Péter facebook-bejegyzésében.

Hozzátettem, hogy ez a férfi már a korábbi estéken is követte őket. Szerinte a provokátor célja az volt, hogy csapdába csalja őt. Konkrétan azt mondta Magyar péternek, hogy ő lesz az, aki tönkre fogja tenni.

A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, Magyar Pétert is meghívták néhányra, aztán váratlan dolog történt.

„A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt” – írja a TISZA Párt vezetője.

Hírdetés

Hiába kérték a fideszest, hogy hagyja abba videózást és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amelyek készítéséhez sok jelenlévő nem járult hozzá.

Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.

Ez után a provokátor több mint 30 percig követte Magyar Pétert az utcán. Azt, hogy nagyobb baj történjen fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni, amit a politikus külön megköszönt nekik.

Magyar Péter hangsúlyozta, hogy amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Hozzátette: az egész esetről rendelkezésére állnak a videofelvételek, és minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást fognak indítani, akik a tényeket szándékosan elferdítik.

Az elmúlt hónapokban nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada

– közölte Magyar Péter.

„Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam” – írta az ellenzéki politikus, majd mindenkitől elnézést kért, akit a történtekkel megbántott. A politikus alapvető életszemlélete az, hogy a gyűlöletre csak a szeretet lehet az egyetlen igaz válasz.

(Címlapkép: Magyar Péter/facebook)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »