Bekeményít Arkansas? Törvénnyel védenék az LMBTQP lobbitól a tanárokat

Bekeményít Arkansas? Törvénnyel védenék az LMBTQP lobbitól a tanárokat

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, az USA-beli Arkansas államban betiltották a kiskorúak nemváltó hormonkezelését. Az állam most egy újabb törvénytervezettel állt elő, mely védené a gyermekeket és a tanárokat az erőszakos LMBQP propagandával szemben.

Nem kell a tanároknak attól félniük, hogy bármiféle büntetés éri őket, ha egy diákot nem az általa megválasztott névmással illetnek. Ez lenne a célja annak a törvénytervezetnek, amelyet nemrég Arkansasban mutattak be.

A szabályozás szerint az állami iskolákban dolgozó tanároknak nem írnák elő, hogy olyan névmást használjanak a diákok esetében, ami nem egyezik meg azok biológiai nemével. A tanároknak arra is lenne lehetőségük, hogy jogi útra tereljék a dolgokat, amennyiben ellenséges tett irányulna ellenük emiatt.

Mary Bentley republikánus politikus szerint azért van szükség erre a szabályozásra, hogy megvédjék azokat a tanárokat, akik attól félnek, hogy per vár rájuk, ha nem az általuk preferált névmásokkal illetik az önmagukat transzneműként azonosító diákokat.

Hírdetés

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy egyes fiatalok már akár állatként azonosítják magukat, amely csak újabb problémákat vet fel, amit a jövőben szintén kezelni kell.

A demokraták természetesen azonnal kifejezték ellenérzésüket a javaslattal kapcsolatban, ugyanis szerintük ez is csak egy homofób lépés.

A törvénytervezetet elfogadták a képviselőházban, így most már az állami szenátus elé került.

Az Arkansasban végbemenő események is jól mutatják, hogy hiába akarnak közösségekre ráerőltetni különböző csoportok felforgató ideológiákat, helyi szinten tökéletesen ellen lehet állni.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »