Bayer Zsolt: Ferenc testvért a megfelelő helyre

Bayer Zsolt: Ferenc testvért a megfelelő helyre

Hej, ha egyszer az életben Ferenc testvér jókor lenne jó helyen!

Lássuk, mire is gondolok:

Minap Ferenc testvér „cikket” írt a FAZ-ba (milyen jól beleillene ebbe a FAZ-ba egy S!), amelyben többek között ezt fejtegette:

Eddig az idézet, s persze a magyarországi szurkolók szörnyűséges magatartásáért Orbán a felelős.

Ferenc testvér nevezetes FAZ-sága hamar szemet szúrt másnak is, így például még aznap reagált a Mandineren Jerez Julio, érdemes megismerkedni hibátlan összefoglalójával: 

Julio kolléga mondandójához nehéz lenne bármit is hozzáfűzni, így aztán nem is én, hanem az élet fűzi hozzá a folytatást. Az élet pedig ismét a Mandineren keresztül szólal meg, kérjük Ferenc testvért, erősen figyeljen, íme:

Hírdetés

https://mandiner.hu/cikk/20190310_hallgattak_gyurcsanyra_nemet_drukkerek_kozosen_unnepeltek_a_nonapot

Gondolom, önök is gyötrődve keresik a megfelelő jelzőt, amely méltó módon fejezné ki Ferenc testvér lényének legbelső lényegét. Én is így vagyok ezzel, ám hiába. A jelzők is sorra elesnek, s „hasonlat felötlik, mit sem ér, eldobom”…

Marad az egyetlen: Ferenc testvér egy FA(s)Z.

S mint ilyen, igazán megérdemelné, hogy egyszer ott legyen az egymást békésen froclizó német szurkolótáborok között. Lobogtathatná a FAZ-t, és kiabálhatná, hogy „testvérek! Ne bántsátok egymást! Én vagyok itt, a FA(s)Z! Ám ha egy mód van rá, Tamás fiát oda ne vigye magával.

Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »