Az önmagát teleportáló DNS

Az önmagát teleportáló DNS

Világrengető vagy világröhögtető Luc Montagnier francia tudós felfedezése, miszerint a DNS képes az egyik kémcsőből egy másikba teleportálni? Ha igen, van-e erre tudományos vagy holisztikus magyarázat? Hol tart ma a kutatás? Milyen konklúziókra vezetne ez a világraszóló áttörés?

Luc Montagnier az AIDS-et okozó HIV-vírus felfedezéséért kapott Nobel-díjat 2008-ban. A tudós nem kevesebbet állít, mint hogy elektromágneses hullámok segítségével teleportálni képes a DNS-t. A virológus kimutatta, hogy az örökítő anyagot alkotó DNS-molekula alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámokat bocsát ki magából. A következő állítása pedig az, hogy eme hullámok segítségével a DNS képes vizes oldatok között teleportálódni. Értsük jól: minden eddig ismert „hagyományos” fizikai kapcsolat – például az egyik oldatból mintát helyezni a másikba – nélkül közlekedni.

 

A kísérlet abból állt, hogy egy kémcsőben ismert szekvenciájú (információtartalmú) DNS szakaszokat tartalmazó, vizes oldatot készített és azt milliószorosára hígította. Ezt követően e kémcső mellé egy teljesen tiszta – DNS-től mentes – másik kémcsövet helyezett. Mindkét kémcsövet egy fémdobozba tette azért, hogy a Föld mágneses mezejét leárnyékolja. A kémcsövek közé egy elektromágnest helyezett, mely 7Hz-es rezgést produkált. Ezzel gyakorlatilag egy mágneses teret hozott létre, amelyben a kémcsövek órákig álltak.

Néhány órával később újra több milliószorosára hígította az oldatokat, majd leszűrte azokat. Ekkor megmérte az elektromágneses sugárzásukat. S ekkor jött a hihetetlen felfedezés: a két oldat frekvenciája megegyezett egymással. Vagyis azonos jeleket mért. Monsieur Montagnier kijelentette, hogy a DNS-oldat sajátos elektromágneses sugárzása a közös tárolásnak köszönhetően átadódott a tiszta víznek. Ennek tudható be a frekvenciaegyezés.

 

A virológus PCR nevezetű (polimeráz-láncreakció) módszert alkalmazott, amit amúgy DNS sokszorosításra használnak. Ezt az eljárást bevett módszerkén alkalmazzák már elenyészően kicsi mennyiségű DNS kimutatására többek között a bűnügyi helyszíneléseknél. A technológia lényege, hogy voltaképpen felszaporítják a mintában lévő DNS-t egészen addig, amíg egyértelművé nem válik a kimutatása más módszerek segítségével is. Tehát fontos megjegyezni, hogy ennek az eljárásnak mindenképpen szüksége van egy alapmintára, amit lemásolhat. Ennek hiányában a folyamat értelmét veszíti.

 

Mindebből az következik, hogy ennek a kísérletnek a „hagyományos” paradigma szerint nem lett volna szabad sikerülnie. Hiszen hogyan került át egy tiszta vizű kémcsőbe egy másik kémcső tartalma? Tegyük hozzá, hogy ugyanazt a sokmilliószorosára hígított DNS-t kapta vissza eredményül. Tehát adott a kérdés: hogyan került a szomszédos kémcsőbe a DNS?

 

A SZAKMA REAKCIÓI

 

A Nobel-díjas tudósnak minden bizonnyal fejébe szállt a dicsőség. Jó dolgában már nem tudja, mivel múlja felül a kitűntetését. – ilyen és ehhez hasonló kétkedéssel fogadta a szakma, illetve a tudományos közvélemény hangadói grémiuma a tudós bejelentését. Mivel a világhírű tudós még nem elégítette ki a részletek teljes körű ismertetésével a tudóstársadalmat, ezért neves intézetek vezetői inkább szenzációkeltésnek vagy merő tévedésnek titulálták az egész kutatást.

Hírdetés

 

Az Interneten pedig kifejezetten hóbortosnak és megalapozatlannak titulálják az ötletet. S valljuk be, a tudománytörténet azért erre is ismer precedenst. Ott van például Linus Pauling esete, aki vitathatatlanul zseniális kémikus volt, de a szakma mélyen megvetette és kinevette, amikor arról kezdett tanulmányokat írni, hogy a C-vitamin nagy dózisban – gyakorlatilag túladagolva – rákgyógyító hatású. A korabeli hivatalos vizsgálatok ezt az állítását nem tudták megerősíteni. S hogy még egyet csavarjunk a dolgok menetén, manapság több elismert orvos éppen Pauling igazát hangoztatja esettanulmányokra és a saját praxisára hivatkozva. Úgyhogy összességében sokan legyintettek Montagnier felfedezésére.

 

Helyesebbnek vélem azonban a türelmet, amivel meg lehetne tisztelni az illető kutatót és a fáradozásait, hiszen előbb látnunk kéne a konkrétumokat. A biológia még rengeteg felfedeznivalót tartogat az emberi elme számára. A tévedések pedig nem igazi kudarcok, legfeljebb néhány olyan módozat, ami a megoldáshoz vezetett.

 

HOLISZTIKUS MAGYAZÁZAT

 

Az egyik lehetséges magyarázat a víz memóriája lenne. A tudomány ma nem érti, miként fordulhat elő olyan tünemény, hogy a víz a másodperc törtrészénél tovább őrizzen meg információkat.

Több kutató mellett a francia származású Jacques Benveniste azt állította, hogy a víz azután is megőrzi a benne lévő molekulák tulajdonságait, hogy már olyannyira felhígítjuk, hogy az oldott anyag már teljesen elvész belőle, s csak az információ marad. A tudós álláspontját sokan kifogásolták és támadták, míg végül hivatalosan elvetették.

 

A homeopátia a másik lehetséges magyarázat a kérdésre, már ami az információ klónozását illeti. A homeopátia abból indul ki, hogy a hatóanyagok milliószoros vagy még nagyobb hígításával lehet gyógyító hatást kifejteni. A tudomány mostohagyermekének tartott homeopátiára sok természetgyógyász beállítottságú szakember esküszik, de a vaskalapos szakma egyelőre nem ismeri el a hasonszervi gyógymód hatékonyságát. Igaz, ártalmasnak sem találja, mondván, az csak sima víz.

 

A harmadik holisztikus lehetőség a teleportációra a víznek a rezgésében keresendő. A víz csodálatos rezgésvezető és –tároló tulajdonságokkal rendelkezik. A 7Hz-es elektromágneses tér lehetett a másolást végző közeg. Vagyis az történhetett, hogy a tiszta vízzel teli kémcsőben egy átrendeződés ment végbe a molekulák között, miután a DNS-oldatos kémcső mágneses mezejével érintkezett.

 

A PCR-reakcióban pedig a másolást végző enzim nyilvánvalóan felismerte ezt a struktúrát és a végtelenül parányi – utólag bejuttatott DNS-alkotóelemekből – az eredeti információk (tervrajzok) szerinti sorrendben kapcsolta egymás után az alkotóelemeket. Ez egyfajta programozásnak feleltethető meg.

 

Montagnier úr továbbá azt állította, hogy neki sikerült megmérnie bizonyos baktériumok és vírusok rezonanciáját. Ez a felismerés azért nagyszerű, mert ha az adott mikroorganizmusokat a saját rezgésükkel bombázzuk nagy intenzitással, akkor azok előbb-utóbb szétesnek. Ha sikerül jól eltalálni a mikróba frekvenciáját, akkor a többi sejtalkotó sértetlen marad. Ha tovább visszük ez a gondolatot, akkor látható, hogy a gyógyításnak új dimenziói nyílhatnak meg. Az elektromágneses tér általi teleportáció még ismeretlen területnek számít, amit csak most kezdünk meghódítani.

 

Boldog napot!

Száraz György

The post Az önmagát teleportáló DNS appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »