Az OĽANO az SaS kampányát látja Jaroslav Naď politikából való távozásáról szóló gondolatai mögött

Az OĽANO az SaS kampányát látja Jaroslav Naď politikából való távozásáról szóló gondolatai mögött

Nemcsak Jaroslav Naď (OĽANO) védelmi miniszter, hanem a mozgalom más képviselői is egyre fáradtabbak, a védelmi miniszter politikából való távozásáról szóló gondolatok mögött az SaS állandó felesleges kampányát látják az OĽANO és Eduard Heger kormánya ellen – mondta Peter Dojčan, a az OĽANO médiacsapatának tagja a TASR-nek.

„Az SaS-szel ellentétben mi nem dobunk ki senkit a kormányból és nem okozunk feszültséget. Szakszerűtlen és felelőtlen személyes érzelmeket és ellenségeskedést bevinni az ország irányításába“

– üzente az OĽANO.

A mozgalom emlékeztetett arra, hogy Eduard Heger miniszterelnök és a mozgalom elnöke, Igor Matovič többször is felszólította az SaS-t a helyzet csillapítására és a munkába való visszatérésre. A kormány együttműködésének minőségét a kormányprogram teljesítéséből kell levezetni, nem a személyes kapcsolatokból.

Hírdetés

Az OĽaNO szerint a reformkormánynak nagyon jó eredményei vannak, ezért is sajnálja, hogy az SaS „haszontalan válságlázítással, értelmetlen ultimátumokkal és nyilvános fenyegetésekkel“ fedi el őket.

Naď miniszter arról beszélt, hogy a politikából való kilépést fontolgatja, ugyanis saját elmondása szerint undorodik tőle. Erről már a miniszterelnököt és az OĽANO vezetőjét is tájékoztatta. Mint mondta, nem tetszik neki, hogy egyes politikai vezetők a párt- vagy személyes prioritásaikat az ország prioritásai elé helyezik.

Naď az SaS intrikáiról: Sulík jött az AKO igazgatójával, hogy januárban drágulás lesz, az SaS most népszerű, csináljunk előrehozott választásokat

Teraz.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »