Az izraeli sajtó sajnálja a keresztény Európát meghódító migránsokat – a kommentelők viszont rávilágítanak a valóságra

Az izraeli sajtó sajnálja a keresztény Európát meghódító migránsokat – a kommentelők viszont rávilágítanak a valóságra

Az izraeli héber sajtó kiemelt helyen, részletesen foglalkozik a Magyarországot sújtó migránsáradattal, szívszorongató fényképeket közöl a beözönlők gyermekeiről. Ám a lényeget ezúttal sem a sajtó munkatársai, hanem a cikkeket kommentelő izraeli olvasók mondják ki: gőzerővel folyik a keresztény Európa fegyvertelen megszállása, átformálása muszlim kontinenssé. Összegyűjtöttünk egy csokornyi olvasói véleményt, de a következtetések levonását olvasóinkra bízzuk.

Tegnap Nagy Andor, hazánk Tel-Avivban akkreditált nagykövete Budapesten tartózkodva (a migránsáradat előidézte válság nyomán konzultációra számos nagykövetet hazarendeltek a budapesti Külügyminisztériumba – H. J.) interjút adott magyar nyelven a Somfalvi Attilának, a Jediot Áháronot című, leolvasottabb héber újság világhálós kiadása riporterének. A nagykövet az izraeli lapnak elmondta a budapesti kormánynak a migránsáradattal kapcsolatos ismert véleményét, ecsetelte a modern kori népvándorlás következtében Magyarországra nehezedő nyomást.


A Magyarországról „kiszabadult” migránsok Bécsben (Fotó: EPA)

Sokkal érdekesebb viszont a mintegy három órával ezelőtt a Jediot Áháronot honlapjára kitett részletes, gazdag fényképanyaggal illusztrált, a tegnap és ma a budapesti Keleti pályaudvaron, az Ausztriába vezető országúton, a magyar-osztrák határon és a Bécsben zajló eseményekről, illetve a migránsok Ausztriába történő buszoztatásáról szóló beszámoló, pontosabban az utána beírt olvasói hozzászólások. A beszámoló a hazai libsi, posztkommunista sajtóból, politikusi állásfoglalásokból ismert stílusban és felfogásban tálalja az eseményeket, ám ezúttal sokkal figyelemre méltóbb az, hogy miként vélekednek a cikket kommentelő izraeli olvasók. Az olvasói hozzászólások ezekben a percekben is egyre szaporodnak, ezért a sok közül találomra csak néhányat választottunk ki és fordítottunk le magyarra minden kommentár nélkül:

Jelenleg történelmi korszakot, a nagy demográfiai átrendeződés idejét éljük, s ez a változás hosszú időre megváltoztatja majd a világ arculatát: Európa keresztény kontinensből muszlim földrésszé válik. Csak ne mondják majd az európaiak, hogy az írás nem volt ott a falon, nem figyelmeztették őket időben!!! Aki nem érti meg ezt a fejével, később megérti egyéb testrészeivel… (Slomi Feldmann)

Európa jóhiszeműsége naivitása miatt minden eddiginél szörnyűbb kulturális és vallásháború zúdul a vén kontinensre. (Mácliáh Kijáni)

Miért nevezik menedékkérőknek a megélhetést kereső migránsokat? Hiszen már Törökországba érkeztükkor sem voltak életveszélyben. Abban a pillanatban, hogy Törökországot elhagyva folytatták útjukat a Nyugat felé, gazdasági migránsoknak számítanak. (Ilia Meerivich)

Hírdetés

"Köszönjük Ausztria!" – mostantól megkezdődött a ti végzetetek is… (Doron Leopár)

A migránsokat Európában választás elé kellene állítani: kikeresztelkedtek vagy irány hazafelé! (Dávid Kohén)

Elég szomorú, de elérkezett Európa s benne Németország vége, puskalövés nélküli meghódítása. (Sáj)

Miután befogadják a mostani migránsokat, a franciaországi, olaszországi és a svédországi recept szerint megkezdődik majd a családegyesítés szakasza, amikor is számuk több tízszeresére duzzadhat. (Piere)

Mondja meg nekem valaki, hogy miért akadályozzák a magyarok a migránsok Németországba utazását, miközben a magyarok nem kívánják őket a saját országukban? Szerintem a magyaroknak nem visszatartani, hanem ösztökélni kellene őket, hogy minél előbb szálljanak föl a Németországba vivő vonatokra… (Bill49, Rámát-Gán)

A strudelt (a német "rétes", svábul: strudli – H. J.) nemsokára végleg fölváltja a faláfel és a humusz. (AA)

Jelenleg egymillió sahíd (hitharcos mártír – H. J.) masírozik Berlin felé!!! (Szegény világi)

Európába elérkezett a Dár el-Iszlám. (A hagyományos muszlim fölfogás szerint a világ két részre osztható: 1. Dár el-Hárb, azaz "a háború háza, hona", ahol még harcolni kell a iszlám uralomra juttatásáért 2. Dár el-Iszlám ("az iszlám háza, hona", ahol már az iszlám az úr – H. J.)

Az osztrák-magyar határon osztrák állampolgárok tegnap tapsolták, éljenezték az országukba belépő migránsokat. Nos, ezek a terroristák majd gyilkolásszák őket és gyermekeiket a szent iszlám nevében. (Név nélkül)

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »