Az iráni védelmi miniszter karácsonyi üzenetében a világbékéről beszélt

Amir Hatami iráni védelmi miniszter, dandártábornok reményét fejezte ki a globális béke és az erőszaktól mentes világgal kapcsolatban, melynek hangot adott karácsonyi üzenetében.

Hatami dandártábornok pénteki üzenetében gratulált külföldi kollégáinak Jézus Krisztus születési évfordulóján (PBUH) és az új 2021-es keresztény év kezdetén.

Az iráni védelmi miniszter azt is kívánta, hogy az emberi közösség megszabaduljon a koronavírus jármától, olvasható itt.

Reményét fejezte ki továbbá, hogy az isteni próféták tanításai elősegítik az igazságosság, a béke és a barátság előmozdítását, és erőszaktól és rettegéstől mentes világot eredményeznek.

Hírdetés

A karácsony Jézus Krisztus születésének éves megemlékezése, amelyet december 25-én ünnepelnek vallási és kulturális ünnepként világszerte emberek milliói.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Az iráni védelmi miniszter karácsonyi üzenetében a világbékéről beszélt appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:Irán nyíltan megfenyegette Izraelt a szíriai területen végrehajtott szerda hajnali légicsapása miatt                 Kiterjedhet a…Az Irán ellen elkövetett erőszakos akciók veszélyeztetik a nemzetközi békét és biztonságot Mohammad Javad Zarif, iráni külügyminiszter kedden, a Nemzetbiztonsági és Külpolitikai…Iráni hadihajók közelednek az Egyesült Államok tengeri határaihoz “Iráni hadihajók közelednek az Egyesült Államok tengeri határaihoz, és ennek…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »