Az InStat szerint Schäfer András volt a második forduló legjobbja

Az InStat szerint Schäfer András volt a második forduló legjobbja

A dunaszerdahelyi DAC a hétvégén, mint arról beszámoltunk megszerezte szezonbeli első győzelmét, ezzel a győzelemmel mutatkoztak be a bajnokságban hazai közönség előtt a sárga-kékek. A Liptószentmiklós elleni 3-1-es siker egyik kulcsfigurája a magyar válogatott Schäfer András volt, aki az InStat szerint a forduló legjobbja is lett.

A DAC a második fordulóban javított és megszerezte első győzelmét a bajnokságban. Az újonc Liptószentmiklós elleni siker alkalmával a magyar válogatott játékos Schäfer András parádés bombagóllal és nagyszerű teljesítménnyel vette ki a részét.

A játékosok teljesítményét mérő InStat index alapján a hétvégi forduló legjobbja a DAC magyar válogatott futballistája Schäfer András lett,

Hírdetés

miután az InStat 313-as indexszel értékelte a magyar futballista játékát. Az InStat index alapján a hétvégi forduló két legjobb játékosát a dunaszerdahelyi klub adta, mivel Schäfer mögött a sárga-kékek másik játékosa, az ukrán Danylo Beskorovainyi végzett.

A legjobb tízben további három dunaszerdahelyi játékost találunk, a sárga-kékek új szerzeménye, Andrejs Ciganiks az ötödik helyen, a brazil Mateus Brunetti a nyolcadik, míg a horvát Marko Divković a tizedik helyen végzett.

Az InStat index a hivatalos mérkőzésstatisztikák alapján kerül kiszámolásra. Ez egy olyan automatikus algoritmus, amely összesíti a játékos teljesítményét és a csapat felé mutatott hasznosságát. Az InStat Index segít meghatározni a futballista kvalitásait is.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »