Az erőszakológépeket "nafri"-nak nevező német rendőrséget támadja a zöld hulladék – kis budapesti hátszéllel

Az erőszakológépeket  "nafri"-nak nevező német rendőrséget támadja a zöld hulladék – kis budapesti hátszéllel

Hol vannak már azok a régi szép, Zentai Péter és a vele egy húron pendülők nevével fémjelzett idők, amikor a Berlinben és Bécsben működő magyarországi tudósítók kéjes megelégedettséggel számoltak be a háború után előbb népirtó fizikai, majd máig tartó szellemi terrornak alávetett németek önalázó megnyilvánulásairól? Tévedtünk, mert időnként még fel-felbukkannak a közszolgálati csatornákon, dacára annak, hogy a Fidesz-kormánynak nem áll érdekében a németség megalázása. Súlyosan rasszista megnyilvánulásnak mondják, ha valaki rövidítve nevezi az észak-afrikai betolakodót észak-afrikainak, azaz „nafrinak”.

Tegnap, január 1-jén, a királyi televízió esti Híradójának budapesti stúdiójában összeállított híranyag volt látható és hallható arról, hogy a német rendőrség az idén miképpen igyekezett elejét venni a tavaly szilveszteri kölni, berlini, stuttgarti és más német városokban tömegbe verődve nőket megerőszakoló, molesztáló, meglopó, kirabló afroázsiai hordák ámokfutásának. A beszámoló korrekt volt, egészen addig, amíg szót nem ejtettek arról, hogy Németországban egyesek máris bírálják a rendőrség „faji alapon történő” fellépését, például azt, hogy már várták a kölni főpályaudvarra tartó sáskahadat, és a vonatról történt leszállásuk után csak ellenőrzés után mehettek tovább a dóm és a pályaudvar előtti térségre, ahol egy esztendővel ezelőtt tömeges bűncselekményeket követtek el az eltartóik ellen.

A Zöldek, antifák és egyéb öngyűlölő söpredék már tegnap óta harsogja, hogy a „délszaki kinézeten” alapuló rendőrségi feltartóztatás, illetve az észak-afrikai, harcra kész, fiatal megélhetési migránsoknak a rendőrség által rövidített formában (Nordafrikaner = Nafris) történő megnevezése maga a rasszizmus. Az említett Duna tévébeli beszámolóban elhangzik a német rendőrség védekező véleménye, miszerint nem faji alapon vizsgálták át, tartóztatták fel a nagyvárosokban ismét tömeges atrocitásokra készülő vadakat. A beszámolóba ekkor bejátszottak egy férfihangot – valószínűleg az egyik kiküldött budapesti tudósítóét -, amely szerint: a rendőrség (védekező) véleményének némileg ellentmond az, hogy a rendőrségi közleményekben a „nafri”, azaz „észak-afrikai” megnevezés rövidített változatát használják. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Kossuth Rádió vasárnapi Késő Esti Krónikájában (ahol sokszor napokig szóról-szóra ugyanaz a hírszöveg hangzik el, mint a közszolgálati tévékben, csak éppen kép nélkül – H. J.) ezt a „nafrizó” mondatot Ciprusz Éva már kivágatta.

A legfelsőbb „német” politikai vezetés a közelgő németországi Bundestag-választások közeledtének és a német lakosság jelentős része elégedetlenségének tudatában most szilveszterkor nem akadályozta meg a rendőrséget feladata és kötelessége ellátásában, a német emberek életének, vagyontárgyainak és becsületének védelmezésében. Ez nem tetszik a sáskasimogató Zöldek, a magukat antifának nevező hulladéknak és az épeszű németek által már évek óta csak Lügenpressének, azaz „hazug sajtónak” mondott németgyűlölő médiának. Nagyon kevés az a sajtófelület, hírportál, amely meg meri, vagy meg akarja írni az igazságot a keresztény Európára – leginkább Németországra – küldött emberek által (például az egy tőről metszett Angela Merkel, Martin Schultz vagy Jean-Claude Juncker) hozzájárulásával rászabadított parazita vadak nemzet-, kereszténység- és civilizációellenes tevékenységéről.

Az igazat megíró német nyelvű hírportálok egy idő után eltűnnek a világhálóról, vagy Amerikából kénytelenek tudósítani honfitársaikat a valós történésekről, mint például a Berlin Journal. A BadenWürttemberg Freiheitlich-Patriotsch-Traditionbewusst című hírportál, amelyet még nem tüntetett el Angela Merkel gondolatrendőrsége a fentebb említett eseményekkel kapcsolatban ezt írja:

„Ahelyett, hogy köszönetet mondanának, megdicsérnék a rendőröket, amiért korrekt módon léptek fel a több száz erőszakra készülő észak-afrikaival (igenis: nafris!) szemben, a Zöldek nem a legjobban cselekszenek, amikor bírálják a szerintük aránytalanul nagyszámú rendőri egységek kivezénylését, illetve a szóhasználatukat (a „Nafris” rövidítést – H. J.) Mert miközben önök a családjuk körében biztonságban töltötték a szilvesztert, Németország-szerte több ezer rendőr távol a családjától védett bennünket az elhibázott menekültpolitika következményeitől. A Zöldeknek inkább azon kellene elgondolkodniuk, hogy szilveszterkor a nafrik milyen szándékkal érkeztek Kölnbe (vonattal – H. J.), s minket, polgárokat miként kellene megvédeni az ilyen csoportoktól. Köszönjük minden rendőri egységnek, hogy szilveszterkor jól tejesítették a szolgálatukat” – írja a Baden-württembergi hírportál.

Hírdetés

Hering J. – Kuruc.info

Frissítés: Röviddel ezelőtt a "német" kormány bevándorláspolitikáját élesen bíráló Alternatíva Németországnak (Alternative für Deutschland – AfD) a következő köszönetnyilvánítást tette közzé:

Kölnben, Dortmundban, Frankfurtban és sok más helyen észak-afrikaiak ezrei tartottak villámcsődületet szilveszter éjjel. Ám a rendőrségnek köszönhetően ezúttal mindez nem csapott át kilengésekbe.

Köszönetünket fejezzük ki a rendőrségnek:

Alternatíva Németországnak

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »