„Az elmúlt 20 évben Tolna megyének nem volt képviselete”

„Az elmúlt 20 évben Tolna megyének nem volt képviselete”

A Jobbik csatlakozásával negyedmillió új szavazót tudtunk felsorakoztatni a kormányváltó erők mögé és ez azt jelenti, ha ma lennének a választások, akkor „paraszthajszállal ugyan, de az ellenzék legyőzné a Fideszt

– jelentette ki Jakab Péter a Szekszárdon megtartott utcafórumon.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje ezért arra kérte a jelenlévőket, hogy adjanak felhatalmazást a szeptember 18-26 között zajló előválasztáson és támogassák jelöltségét, a 2022-es választáson pedig, tiszteljék meg bizalmukkal Bozsolik Róbertet, Bátaszék polgármesterét, az ellenzéki pártok közös jelöltjét. 

Jakab Péter Jobbik elnök
Béli Balázs

Hírdetés

Az elmúlt 20 évben Tolna megyének nem volt képviselete. Ezen kell változtatnunk az összefogással 

– mondta Szekszárdon Bozsolik Róbert, aki a civilek támogatásával lett Bátaszék polgármestere. A közös ellenzéki jelölt arra hívta fel a figyelmet, hogy Tolna megyében, szinte nincs olyan család, akit ne érintene az elvándorlás ezért a munkahelyteremtés fontosságát is hangsúlyozta. Bozsolik Róbert szólt még a demokratikus rendszer kormányzati szintre emelt lebontásáról, hogy a kormány uralja az ügyészség, az alkotmánybíróság, a bíróságok munkáját, a bérekről és az egészségügy helyzetéről.

Ugye jólétet is ígértek. A bérek felzárkóztatását, hogy a mindennapi megélhetésünk biztosítva lesz. Egy olyan egészségügyi rendszert ígértek, amely – mivel évtizedek óta fizetjük a tb-t ingyenes lesz ehhez képest heteket, hónapokat vagy akár éveket kell várni egy nagyobb műtétre

– érzékeltette a kialakult helyzetet Bozsolik Róbert.

A szekszárdi rendezvényen ezután még sokáig beszélgettek az ott élők Jakab Péterrel és Bozsolik Róberttel, illetve írták alá a támogató íveket. Korábban a két jelölt Tolna megye több városában tartott utcafórumot, ahol az általános politikai, társadalmi, gazdasági kérdések mellett, a helyi ügyeket is megbeszélhették az érdeklődőkkel.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »