Autót rongált a féltékeny exbarát

Autót rongált a féltékeny exbarát

Autót rongált a féltékeny exbarát

A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak egy 41 éves helyi férfi ügyében, aki a gyanú szerint szándékosan megrongált egy autót, mivel azt hitte, hogy annak használója a volt élettársával áll szerelmi kapcsolatban.

Hírdetés

Egy 33 éves budapesti férfi tett bejelentést 2020 nyarán, a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, mivel valaki a megyeszékhely belvárosában megrongálta a céges autóját. 

A feljelentő elmondta a rendőröknek, hogy kolléganője lakásán tartózkodott, amikor fültanúja volt egy féltékenységi jelenetnek: a nő volt élettársa hívogatta az asszonyt, és üzenetekkel zaklatta. Amikor a férfi visszament a parkoló Mercedeshez, a kocsi bal oldalán egy 1 méter hosszú karcolás volt.

A nyomozás során kiderült, hogy a féltékeny exbarát rongálta meg az autót, amivel közel 300 000 forintos kárt okozott. A 41 éves kecskeméti gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A kecskeméti vagyonvédelmi nyomozók az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a helyi ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »