Asztrológusok: Mi vár Ukrajnára 2022-ben?

Asztrológusok: Mi vár Ukrajnára 2022-ben?

Hamarosan itt az új 2022-es év, ami minden bizonnyal sok fontos eseményt hoz számunkra. De milyen lesz az új esztendő Ukrajna számára? Ez a kérdés foglalkoztatja az ukrán lakosokat. Arra is kíváncsiak, hogy mi változik az országban 2022 beköszöntével.

Híres asztrológusok egy váratlan előrejelzést osztottak meg a Podrobnosti.ua hírportállal.

A kínaiak úgy vélik, hogy a Tigris évében születni boldogságot és sok szerencsét jelent. De leggyakrabban ez a szimbólum nagyszabású világkonfliktusokat hordoz magában.

Az emberek tiltakozása

Ukrajna következő évi horoszkópjában egy nagyon jelentős erős szempont lesz – ez a Szaturnusz kapcsolata Ukrajna születési Holdjával. Mivel Ukrajna születési diagramján a Hold több bolygóval áll szemben, köztük a hatalommal összefüggő bolygókkal, az emberek születési diagramban lefektetett ellenzéki hangulatai 2022-ben aktiválódnak, és teljes erővel megnyilvánulnak.

Az ukránok a korábbinál aktívabban fogják megvédeni jogaikat. Nagyon tiltakozó év lesz a következő. Csak ősszel lesz valamivel kevesebb tiltakozás a szokásosnál. Valószínűleg minden a nyár folyamán, augusztusig dől el, aztán folytatódik a hétköznapi élet minden felfordulás nélkül.

Lesz-e hatalomváltás?

Ukrajna horoszkópjában a 2022-es év nem a komoly politikai változások éveként szerepel. Az asztrológusok azonban hangsúlyozzák, hogy még ha van is néhány magas szintű személyzeti átalakítás az országban, magán a rendszeren ez nem fog változtatni.

Az asztrológusok szerint azonban egyes politikusok besorolása komolyan csökkenni fog. Vannak, akiknek be kell fejezniük pályafutásukat.

Hírdetés

Az ukránoknak nem érdemes nagy megkönnyebbülésre számítani, legalábbis nem 2022 elején. Ami a kelet-ukrajnai helyzetet illeti, itt sem lesznek kardinális változások. A helyzet továbbra is feszült lesz.

Ami az Oroszországgal való kapcsolatokat illeti, a jól ismert asztrológusok következetesen rossznak minősítik őket. Egyelőre biztosan nem érdemes pozitív változásokra számítani.

A gazdaság felemelkedése

Ugyanakkor Ukrajnának termékeny és aktív társadalmi és gazdasági évet ígérnek. Az országot az átalakulás és a modernizáció ideje várja. Jó időszak ez a határozott cselekvésre, a gyökeres változásra és az innovációra.

Az asztrológusok szerint külföldi cégek befektetései érkeznek az országba, ami jó eredményeket hoz. Az ország pénzügyi helyzete az Európai Unió támogatásával erősödik.

A legveszélyesebb időszak

A közelgő tél, különösen február, talán március eleje minden horoszkópban nagyon rossz időszak, többek között Ukrajna és az egész világ számára.

Az asztrológusok megjegyzik, hogy 2022 első negyedévében történnek majd  balesetek, természeti katasztrófák és váratlan fordulatok a politikai színtéren.

Mi a helyzet a koronavírussal?

Az asztrológusok ragaszkodnak ahhoz, hogy a következő nyári időszakban az ukránoknak folytatniuk kell a koronavírus elleni küzdelmet, mivel az továbbra is jelentős problémát jelent majd.

Természetesen az ukránok életében is lesznek változások. Mindazonáltal mindannyian reméljük, hogy ezek csak pozitív eredményeket és motivációt hoznak számunkra az új esztendőben.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »