Aratóbál, hangverseny, borpiknik a Komáromi járásban – Programajánló

Aratóbál, hangverseny, borpiknik a Komáromi járásban – Programajánló

A kedvező járványügyi helyzet és a Komáromi járás “zöld” besorolása lehetővé teszi a különféle kültéri és beltéri programok megvalósítását a térségben. Szemezgessünk!

Július 30.-31., Komárom

Július 30.-31., Komárom

Július 30 – július 31., Komárom

Július 31., Bátorkeszi

A bátorkeszi borászok nagy szeretettel, nyitott pincékkel és finom borokkal várnak minden kedves borkedvelő vendéget. A rendezvény ideje alatt a Szentlászló, a Galambos és a Tőkésút pincesorokon is nyitva állnak majd a kijelölt borospincék. A borokat kóstolójegyek ellenében lehet megkóstolni, amelyekhez a kijelölt borosgazdáknál juthatnak hozzá. !!!A RENDEZVÉNY INGYENES!!!

Július 31., Csicsó

Július 31., Naszvad

Hírdetés

Július 31., Gúta

Augusztus 1., Komárom

Augusztus 6., Komárom

Augusztus 12., Gúta

A tavaly elmaradt Trianon 100 turné után az idei évben emlékezünk meg a 101 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból az Ismerős Arcok együttes “Határon túlról, szívektől innen…” címmel megemlékező estet szervez Gútán. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága. Az est vendégei Simó József és Kemény Gábor lesznek, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katartikusabbá a zenekar dalait. Időpont: 2021. augusztus 12. (csütörtök) 20:00 Helyszín: VMK Gúta Jegyár: 5 Euro Jegyárusítás: 0905 525 546 Jegyek augusztus 2.-tól kaphatók a gútai VMK könyvtárában is (hétköznap 15:00-tól 17:00-ig) illetve online: https://jegy.rock1.hu/ismeros-arcok_guta_20210812oldalon A rendezvényeken való részvétel szabályát az aktuális kormányrendelet határozza meg.

Helytörténeti kiállítás Lakszakállason

Július 30. – augusztus 8., Nyári ifjúsági színjátszó tábor, Karva

Marcelháza

Nemesócsa

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »