Arany Delfin díjat kapott Várkonyi Andrea cége Cannes-ban pulykareklámért

Arany Delfin díjat kapott Várkonyi Andrea cége Cannes-ban pulykareklámért

Két reklámfilmért is Arany Delfin díjat kapott Várkonyi Andrea és Gergely Judit reklámügynöksége, a Whitedog Média a cannes-i Corporate Media & TV Awardson – írta meg az Index

A vállalati kommunikációs alkotásokért járó elismerést a Gallio pulyka termékcsalád brandjének felépítéséért érdemelték ki a zsűritől. Az 50 fős testület mintegy 900 pályázatból választotta ki a legjobb alkotásokat. Várkonyiék a reklámszakma integrált kampányok kategóriájában nyerték el a díjat. 

A szóban forgó díjnyertes reklámfilmek egyike pulykahúsból készült virslit, míg a másik pulykaszalámit promotál:

Hírdetés

„Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert egy olyan integrált márkabevezető kampányt hoztak létre a csomagolástervezéstől a TV-reklámig egy magyar cég számára, ami nemzetközi nagy brandek mellé emelte nem csak a Gallio márkát, hanem a mi ügynökségünket is”

– így reagált minderre Várkonyi, akinek mostanság váratlan siker övezi valamennyi tevékenységét: a múlt héten megtudhattuk, hogy bekerült a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságába; októberben pedig kiderült, rövidesen megjelenik élete első könyve.

A briliáns üzleti érzéket pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy 750 millió forintot tolt bele a Mészáros Lőrinccel közös vállalkozásukba, az EKHO Belvedere Kft-be úgy, hogy a Várkonyi résztulajdonában lévő, a Mészáros Csoportnak is dolgozó Whitedog Media reklámügynöksége még viszonylag fiatal vállalkozás lévén is néhány hónap alatt 127 milliós bevételt és 52 millió forintnyi nyereséget tudott produkálni.

A lap nem mellesleg arról is említést tett, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. CSR programja, a High-Tech Suli shortlistes lett jótékonysági imidzs film kategóriában.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »