Amikor a Sátán állít betlehemet: „két anyja van” Jézusnak egy olaszországi templomban

Amikor a Sátán állít betlehemet: „két anyja van” Jézusnak egy olaszországi templomban

Különleges betlehemet állítottak fel Olaszországban, a Nápolyhoz közeli Capocastello di Mercogliano Szent Péterről és Pálról elnevezett katolikus templomában: Mária és József helyett két nő látható az újszülött Jézus mellett – írja a Reuters nyomán a 24.

„Meg akartam mutatni, hogy már nem csak hagyományos családok vannak. A gyülekezeteinkben és társadalomban is egyre több gyerek él elvált, egyedülálló szülőkkel, fiatalkorú anyákkal, vagy éppen meleg párok gyermekeként” – mondja Vitaliano Della Sala atya, aki korábban is kifejezte már szimpátiáját az LMBTQ-közösség tagjai felé, és üdvözölte Ferenc pápa döntését, mellyel az egyházfő engedélyezte a ferde hajlamú "párok" megáldását.

Hírdetés

Az olasz konzervatívok felháborodtak a kétanyás betlehemen. Maurizio Gasparri, a konzervatív Forza Itália párt képviselője azt mondja, ez a betlehem sért mindenkit, aki valaha tiszteletet és odaadást érzett a szent család iránt.

A Pro-Vita & Famiglia (Az életért és a családért) nevű szervezet veszélyesnek, szégyenletesnek és istenkáromlónak nevezte a betlehemet, és online aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy közbeavatkozásra sürgessék Avellino püspökét. Petíciójukat több mint 21 ezren írták alá.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https://www.facebook.com/Reuters/videos/252974510956633/&width=480&show_text=false&height=270&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »