Áfonyás hevítőrudak körképe (X)

Áfonyás hevítőrudak körképe (X)

Hallottál már a hevítőrudakról? Legyen szó nikotinos vagy nikotinmentes variációról, a hevítőkészülékek és a hevítőrudak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánk lakosságának dohányzóinak körében. Ismerjük meg az áfonyás hevítőrudakat, és találjuk meg együtt, hogy melyik a legjobb!

Nikotinmentes áfonyás hevítőrudak

Az egyik legjobb talán a piacon a Darling nikotinmentes hevítőrúd. Frissítő áfonyaízével intenzív hatást biztosít még úgy is, hogy nem tartalmaz nikotint. Természetesen létezik nikotinsót tartalmazó verziója is, így azt is érdemes kipróbálnia annak, aki inkább arra esküszik. Ha úgy érzed, akkor akár aromagolyóval is feldobhatod.

A Genmist termékei között elérhető nikotinos változat is. Mindkettőre jellemző, hogy intenzív ízélményt biztosít, sőt létezik aromagolyós, pattintós változatban is. Ez utóbbiban érződik egy minimális mentolos hatás, de hamar elillan a használattal. Nagy előnye, hogy nem koszol, mivel granulátumot tartalmaz, így igazán jó választás.

A Lavie nikotinmentes hevítőrúd majdnem mindenben megegyezik a Genmist rudakkal, így igen kellemes és jól használható. Nem véletlen, hogy a vásárlók nagy kedvence!

A Healcier áfonyás, nikotinmentes hevítőrúd picit kevésbé intenzív ízélményt nyújt, de akik a közepes variációkat kedvelik, számukra tökéletes választás. Használat közben kellemes áfonyaillat szabadul fel, így nem csak az ízlelőbimbókat kényezteti. 

Hírdetés

Végül a TQS áfonyás hevítőrúd az, ami a legenyhébb élményt nyújtja, némi mentol kíséretében. A rúd maga kompakt és nagyon igényes, így inkább azoknak jó választás, akik a kevésbé intenzív ízekre esküsznek. 

Ezek mindegyike elérhető a Finom Füst kínálatában, így ha kísérletezni támad kedved, bátran megteheted.

Nikotinos, áfonyás hevítőrudak

Ahogy említettük, a fentiek közül a Genmist és a Darling rendelkezik nikotinos vagy nikotinsós kiszereléssel is, amik ugyanolyan értékeket képviselnek, mint nikotinmentes társaik. 

A Sunday nikotinos hevítőrúdjai közül az áfonyás igen karakteres mentol ízvilággal rendelkezik. Bár elsősorban áfonyás ízélményt biztosít, de mellette intenzíven jelen van a mentol, akárcsak az illat tekintetében. Aki szereti a mentolos hevítőrudakat, igazi kedvence lehet a szolid áfonyával párosítva. Meglehetősen kellemes és igényes kiszerelés, így ha valaki nikotinos áfonyás hevítőrúdra vágyik, jobbat nemigen választhat. 

A Molix áfonyás hevítőrúdja sokkal kevésbé intenzív, minimális mentollal. Az enyhébb ízek kedvelőinek ideális. Kicsit hasonlít a már fent említett Darling hevítőrudakra. Igény esetén nagyon jó párost alkotnak a különböző aromagolyókkal, amiket az applikátorral gyorsan és könnyedén be tudsz juttatni a hevítőrúdba. 

Ha hiányoltad valamelyik kedvencedet, ne habozz, egészítsd ki kedved szerint a listát!


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »