Acélbetétes bakanccsal rugdosta

Acélbetétes bakanccsal rugdosta

Acélbetétes bakanccsal rugdosta

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik tavaly májusban építési törmelék elhelyezése okán vitatkoztak össze a sértettel.

Hírdetés

A vádirat szerint a sértett szegedi ingatlana melletti telket egy építési vállalkozó használta, aki erre a földterületre 2019-ben több alkalommal építési anyagot szállított. A sértett ezt nehezményezte és szólt is az ott dolgozó munkásoknak, de a konfliktus a vádbeli napig a kölcsönös sértegetésekben merült ki, tettlegesség addig nem történt.

A sértett 2019. május 25-én, reggel kerékpárral indult hazafelé a közeli boltból, amikor autóval elhaladt mellette az építési vállalkozó két munkása. Miután észrevették a sértettet, az autóval elé vágtak és megállásra kényszerítették, majd a gépkocsiból kiszállva a vádlottak egyike a sértetthez lépett és ököllel arcon ütötte. A sértett ennek következtében a földre esett. Bántalmazásával ezt követően sem hagytak fel, négyszer-ötször arcon ütötték és mindkét vádlott rugdosni kezdte őt. A vádlottak egyikén fémbetétes munkavédelmi cipő volt, amellyel legalább két alkalommal a sértett mellkasába rúgott.

A vádlottak ezt követően a földön fekvő, vérző fejű férfit magára hagyták, majd a gépkocsival a helyszínről elhajtottak. A sértett a telefonjáról értesítette a mentőket, akik kórházba szállították.

A bántalmazás következtében a sértett – a bordatörések mellett – fejsérülést, valamint a mellkas sérülését szenvedte el, amelyek közvetett életveszélyes állapotot eredményeztek. A sértett sérülései mintegy 4 hét alatt gyógyultak meg.

A főügyészség a vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »