A Tudatos Vásárló a MediaMarkt oldalán

A Tudatos Vásárló a MediaMarkt oldalán

Egy egyedi együttműködés keretében mostantól a Media Markt oldaláról is elérhetők a Tudatos Vásárlók tesztjei. Célunk, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb terméket válassza, és használja elégedetten, amíg lehet. Hogy senki ne vegyen számára fölösleges terméket, ezért terméktesztjeink eredményeit a lehető legkönnyebben érjék el a vásárlók.

Az együttműködéssel a Tudatos Vásárlók Egyesülete részéről azt szeretnénk elérni, hogy független teszteredményeink azokat a vásárlókat is segítsék a vásárlási döntéseikben, akik eddig a kedvezményes ajánlatok között, főként szubjektív tapasztalatokra hagyatkozva próbálták megtalálni a számukra megfelelő műszaki cikkeket. A MediaMarkt oldalán, egyenesen a webáruházból juthatnak el a tesztekhez.

„Támogatjuk fogyasztóinkat abban, hogy tudatos döntést hozzanak műszaki cikk vásárlás során. A vírushelyzet óta tudatosabban terveznek a vásárlók, célzottan érkeznek hozzánk és jellemzően online tájékozódnak a kívánt termékről. Ezt a tudatosságot szeretnénk tovább erősíteni azzal, hogy edukatív oldalunkon felhívjuk vevőink figyelmét a Tudatos Vásárlók tesztjeire és közvetlen átjutást biztosítunk azokhoz” – mondja Szilágyi Gábor, a MediaMarkt ügyvezető igazgatója.

Egyesületünk az utóbbi években számtalan háztartási gép nemzetközi tesztjét publikálta. A teszteket végző független szervezet, az ICRT-vel évek óta együttműködünk annak érdekében, hogy a vásárlók a lehető legjobb, legmegbízhatóbb gépet választhassák ki az otthonukba.

mosógépek nagyszabású tesztje ezen a linkenhűtőgépeké ezen a linkena mosógatógépeké ezen a linken érthető el.

MIÉRT KELL FIZETNI A TESZTEKÉRT?

Hírdetés

Tesztjeink egy részéért fizetni kell, egy-egy teszt ára kevesebb mint 2 ezer forint. A tesztekért azért kell fizetni, mert partnerünk, a vizsgálatokat végző nemzetközi, független szervezet, az International Consumer Research and Testing Ltd.-nek (ICRT) ez az előírása.

Miért érdemes tesztek alapján vásárolni?

✓ Tesztjeink segítségével a vásárlók kiválaszthatják a széles termékkínálatból a pénztárcájukhoz mérten legjobb, legmegbízhatóbb gépeket.

✓ Érdemes a gépek között a legalacsonyabb fogyasztású, energiatakarékos gépeket választani.

✓ Sokéves tapasztalatunk, hogy a különböző termékek között sokszor nem a legdrágábbak a legjobbak és az ár/érték arányt nézve mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

✓ A tesztekből pedig az is kiderül, hogy melyik gépeket jobb elfelejteni.

✓ A tesztekért – az ICRT előírása miatt – fizetendő kevesebb mint 2 ezer forint egy-egy gép árának elenyésző része és nagyban megkönnyíti a kiválasztást.

Ez a tartalom az Innovációs és Technológiai Minisztérium FV-I-20/C jelű pályázata keretében készült.

The post A Tudatos Vásárló a MediaMarkt oldalán appeared first on Tudatos Vásárló.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »