A Te templomod szentje is ott lehet az Adoremus márciusi címoldalán

Az alábbiakban felhívásunkat adjuk közre.

Szeretnénk, ha a 2021-es évben is az Adoremus címlapján a te templomod szentje szerepelne. Az Adoremus a legolvasottabb magyar nyelvű liturgikus kiadvány, amelynek segítségével mindenki nyomon követheti az egyes napok szentírási olvasmányait és a misekönyvben előírt könyörgéseket. A napi elmélkedések abban segítenek, hogy minél jobban be tudj kapcsolódni a szentmise ünneplésébe.

Miközben véget ért karácsony nyolcada és nemrég beléptünk az új évbe, mindenki vízkeresztre figyel, mi már a nyomdai szállítást várjuk, hogy a terjesztés segítségével minden előfizetőnknek és árusítóhelyre elküldjük a februári Adoremust. Minden hónap közepétől elérhető a következő hónap liturgikus kiadványa.

2020-ban a ti segítségetekkel a legmagasabb művészi igényeknek is megfelelő képeket jelentethettünk meg az Adoremus borítóján, amit ezúton köszönünk.

Hírdetés

Februárban – Gombos Tibor Bálint plébános segítségével – Szent Ágotának a róla elnevezett perenyei templom (Szombathelyi Egyházmegye) szentélyében található ábrázolása kerülhetett a borítóra. 

Ha szeretnéd, hogy a te templomod szentje kerüljön az Adoremus liturgikus kiadvány márciusi borítójára, nincs más teendőd, mint megkérdezni erről az adott templom illetékes papját, plébánosát. Ezután 2021. január 15-ig küldj nekünk rövid leírást a festményről, a freskóról vagy az üvegablakról, amelyen a szent látható (mikor és ki készítette az alkotást, és hol található).

Ha a szerkesztőségben pozitív döntés születik, akkor kollégánk felveszi a kapcsolatot az illetékes plébánossal, hogy megfelelő, jogtiszta fénykép készüljön az ábrázolásról.

A jelentkezéseket az [email protected] e-mail-címre várjuk. Kérünk, hogy a tárgy rovatban tüntesd fel: Adoremus márciusi címlapkép. Köszönjük, hogy segíted a munkánkat!

Kuzmányi István/Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »