A szlovák díler Magyarországon kereskedett (GALÉRIA )

A szlovák díler Magyarországon kereskedett  (GALÉRIA )

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte egy 26 éves szlovák férfi által működtetett, kábítószer-terjesztésre specializálódott bűnözői csoporttal szemben folytatott ügy nyomozását.

A rendőrségre 2020. július 8-án bejelentés érkezett, hogy egy szlovák állampolgár és társai a  megyében kábítószert terjesztenek. A nyomozás során sikerült beazonosítani a szlovák férfit, illetve mosonmagyaróvári társait, akik részben saját részre, részben tovább-értékesítés céljából vásároltak drogot – elsősorban metamfetamint – a terjesztőtől.  

Hírdetés

N. Stefán elfogására 2021. június 30-án került sor Dunakilitin, ruházatában többfajta kábítószer-gyanús anyagot találtak. A nyomozók a dílert kábítószer-kereskedelem elkövetésével gyanúsították meg, őrizetbe vételét követően a bíróság letartóztatásba helyezte.   A fiatalember a kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy körülbelül 14-16 alkalommal, alkalmanként 10-20 gramm pikót adott el egy mosonmagyaróvári nőnek. A lefolytatott büntetőeljárásban N. Stefant és N. Klaudiát kábítószer-kereskedelem, míg további hat társukat kábítószer birtoklása vétsége elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

Az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a rendőrség az illetékes főügyészségnek.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »