A REC nemzetellenes hazai mûködésére Martonyi János képviseletében a …

A REC nemzetellenes hazai működésére Martonyi János képviseletében a harmadik Orbán kormány tette fel koronát. Martonyi János, külügyminiszter felmentése előtti utolsó cselekedetével Barack Obama, az Egyesült Államok elnökének törekvését egyengette a reális zöldek szerint.

Szijjártó bizonyítékot akar

A külgazdasági és külügyminiszter azt várja az amerikai kormánytól, hogy bocsássa a magyar fél rendelkezésére azokat a hiteles információkat, amelyek alapján megfogalmazta korrupciógyanúját.

Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatóján kiemelte:

amennyiben az amerikai kormány ezt nem teszi meg, magára vonja annak a gyanúját, hogy csak befolyást akar gyakorolni bizonyos ügyekben.

A miniszter elmondta, az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége mostanáig nem közölte, hogy kik azok a magyar állampolgárok, akikkel szemben beutazási korlátozást vezettek be, és semmifajta hiteles információt nem közölt az állítólagos korrupciós ügyekről.

Szijjártó Péter szerint őt a hét elején, az egyik államtitkárt a múlt hét második felében tájékoztatta a beutazási korlátozásról az ügyvivő, nevek és hiteles információk közlése nélkül. (MTI)

Martonyi János, külügyminiszter felmentése előtti utolsó cselekedetével Barack Obama, az Egyesült Államok elnökének törekvését egyengette!

Hírdetés

Martonyi János, Barack Obama számára kedvező akciójára a Magyar Országgyűlés 2014-ben áldását adta!

Barack Obama amerikai elnök a Clinton Globális Kezdeményezés elnevezésű szervezet New York-i éves tanácskozásán arról szólt, hogy a korábbinál is többet fordít az Egyesült Államok civil szervezetek megvásárlására.

Az Egyesült Államok civil szervezetek megvásárlásának a hátterében az Egyesült Államok, az Európai Unió versenyképességének a visszafogása áll.

Ha az EU-ban nem épülnek atomerőművek, hanem csak szélkerekek, ha Duna nem hajózható, kedvező az USA gazdaságának.

A REC hazánkba való beépülése óta a legfőbb anyagi támogatója a „atomból. vízből nem kell a villany” felfogást vállaló megélhetési zöldeknek.

A REC nemzetellenes hazai működésére Martonyi János képviseletében a harmadik Orbán kormány tette fel koronát. A kormány előterjesztésére a Magyar Országgyűlés az áldását adta.
Az USA Kongresszusa által finanszírozott, REC intézmény igazgató nőjének, Boniferné Szigeti Mártának, Martonyi János külügyminiszter előterjesztésére a Magyar Országgyűlés, 2014-ben különleges diplomáciai státuszt adott.

Az Igazgatónő diplomata útlevele birtokában utazgathat Kelet – Európában, USA érdekeinek érvényesítése, civil szervezetek megvásárlása céljából.

Íme, a REC hazai és európai működését kiszolgáló törvény magyar és angol nyelvű szövege:

2014. évi XIII. törvény szövege


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »