A Pesti TV riportere Jakabnak – „Maga hány százalékig tartja magát zsidónak?"

A Pesti TV riportere Jakabnak – „Maga hány százalékig tartja magát zsidónak?"

Maga hány százalékig tartja magát zsidónak?

– tette fel a nem mindennapi kérdést a Pesti TV riportere Jakab Péternek a Dunakeszin tartott lakossági fórumán.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje a Pest megyei városban tartott fórumot Dorosz Dáviddal, amikor is a Pesti TV riportere megzavarta Jakab Pétert. A Jobbik elnöke emlékeztette Vésey Kovács Lászlót, hogy 2019 folyamán, egy korábbi műsorban Jakab Péter nevével viccelődött negyedmagával.

Jakab Pétert a két vendég, Megadja Gábor és Ambrózy Áron több alkalommal is Jákobnak nevezte. A Jobbik elnöke évekkel ezelőtt árulta el, hogy dédapja Auschwitzban vesztette életét. Azóta többször jákobozással csúfolták a jobbikos politikust a származása miatt.

Hírdetés

A műsorban Megadja Gábor és Ambrózy Áron több alkalommal is Jákobnak nevezte a Jobbik országgyűlési képviselőjét az Echo TV Keménymag című műsor 2019 január elsejei adásában.

„…Vona Gabi azért valamennyire karakter volt. Tehát, most jött helyette ez a Jákob Péter, meg ezek a teljes iszonyú nímandok”

Mikor Jakab Péter szembesítette Vésey Kovács Lászlót, a korábbi esettel, akkor a riporter azzal védekezett, hogy nem volt szó semmilyen antiszemitizmusról és csupán mérsékelten találta viccesnek ezt a fajta szóviccet. Azonban a két évvel ezelőtti videón is jól látszik, hogy a jákobozáson nagyon is jól szórakozott a riporter. Hiába, az internet nem felejt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »