A nem regisztráltakat és a máshová bejelentkezett érdeklődőket is várja a komáromi oltóközpont

A nem regisztráltakat és a máshová bejelentkezett érdeklődőket is várja a komáromi oltóközpont

A komáromi kórház által kiadott sajtónyilatkozatból kiderül, pácienseik és az érdeklődők 2022-ben is számíthatnak az intézmény oltóközpontjának működésére, sőt Nyitra megye több más oltóállomásán is a komáromi szakemberek teljesítenek majd szolgálatot.

A komáromi kórházban hétfőtől péntekig minden nap oltanak. Az érdeklődőket reggel 7:15 és délután 14:15 között várják, félórás ebédszünet mellett. Főként a Pfizer vakcinájával oltanak majd, de keddenként lehetőség lesz az egy adagos Johnson & Johnson oltóanyag felvételére is.

Hírdetés

A 12-18 év közti gyermekeket lehetőség szerint munkanapokon 12:45 és 14:15 között várják, bár a közleményben az áll, a fiatalok közül csak azokat oltják ilyenkor, akik második adagjukra várnak.

A kórház tájékoztatása szerint naponta 7-800 érdeklődőt tudnak beoltani.

Szeretettel várják a nem regisztrált érdeklődőket is, de az illetékesek arra figyelmeztetnek, az előre regisztrált páciensek előnyt élveznek. Regisztrálni a https://vakcinacia.nczisk.sk oldalon lehet. A kórház igazgatósága elmondta, azokat is beoltják majd, akik esetleg más oltóközpontba regisztrálták magukat, s természetesen a harmadik oltás felvételére is lehetőség van. Azokat a két oltással rendelkező állampolgárokat pedig, akik korábban átestek a betegségen, gyógyulásuktól számítva három hónap múlva várják.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »