A metamfetamin segített egy néger nőnek megoldani a barátja "entitásproblémáit"

A metamfetamin segített egy néger nőnek megoldani a barátja "entitásproblémáit"

Brittany Wilson december 25-én barátjával, Harrison Stephen Fosterrel metamfetaminnal "ünnepelt", a már nap közben elkezdett drogozásnak azonban csúnya vége lett estére. Amikor a "gyanús viselkedés" miatt kihívott Cape Girardeau-i rendőrök megérkeztek a pár házához, a bejárat előtti gyepen egy véres kard hevert, a pincében pedig ott feküdt a férfi agyonszurkált holtteste. Letartóztatásánál a 32 éves nő nem tanúsított ellenállást, tettét azzal magyarázta az őt kihallgató rendőröknek, hogy "barátjába az elmúlt hónapokban több entitás költözött bele, akik más emberek testrészeinek eltulajdonítására ösztökélték őt".

Fostert pedig nem megölni akarta, hanem meg akarta szabadítani ezektől a gonosz entitásoktól, írja a Telex a Fox News nyomán.

Bár Brittany Wilson hátteréről egyelőre nem sok részlet derült ki, azért érdemes megjegyezni, hogy bár az általa használt drogot metamfetaminként azonosították, "meth" néven ma már a tíz évvel ezelőttinél sokkal súlyosabb mentális zavarokat okozó szert terítenek az amerikai piacon, és az új típusú meth által bizonyítottan előidézett skizofrénia is közrejátszhatott abban, hogy a nő testrablókat látott bele barátjába.

Hírdetés

A Missouri állambeli kisváros rendőrsége gyilkosság vádjával helyezte előzetesbe Brittany Wilsont, aki kétmillió dolláros óvadék ellenében kerülhet ideglenesen szabadlábra.

A nő nevét nemcsak a meghökkentő indokkal elkövetett brutális gyilkosság miatt kapta fel az amerikai média, hanem a rendőrségi fotóján látható hátborzongató mosolya miatt is, mely órák alatt a "Drog rossz, értem?" jellegű mémek alapanyagává vált.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »