A fóti Gyermekközpont lakóinak gyűjtöttek az ABB Kft. munkatársai

A fóti Gyermekközpont lakóinak gyűjtöttek az ABB Kft. munkatársai

Share 0 Post 0 Share Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A munkatársak által összegyűjtött összeghez az ABB hazai leányvállalata nagyságrendileg hasonló mértékben járult hozzá, így összesen megközelítőleg 300 000 forint értékben adtak át ajándékokat. A gyermekotthonnak vásárolt kerékpár és három nagy teljesítményű porszívó elősegítik az intézmény napi működésének javítását és a gyermekek mindennapjainak jobbá tételét. Az ABB Fóton is rendelkezik egy telephellyel és szervizműhellyel, ezért a Gyermekotthonnak gyűjtött adománnyal a helyi közösséget is szeretnék támogatni.

Nagyon köszönjük az ABB dolgozóinak és a cégnek az ajándékokat. A gyermekek nevében is mondhatom, hogy ezek az eszközök nagy örömet és segítséget jelentenek számunkra a mindennapokban. – mondta el Páger Pál Attila, a Gyermekközpont igazgatója az ajándékok átvételekor.

Hírdetés

Az ABB számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás. Büszkék vagyunk arra, hogy kollégáinkkal közösen, hasznos dolgokkal járulhatunk hozzá a fóti Gyermekotthonban élő gyermekek napjainak szebbé tételéhez – mondta el Kalapáti Dóra, az ABB Kft. kommunikációs vezetője.

A Károlyi István Gyermekközpont, korábbi nevén Fóti Gyermekváros, 1957-ben jött létre az állami gondoskodásba kerülő gyermekek gondozására és nevelésére. Az intézmény célja, hogy családias környezetben biztosítson teljes körű ellátást és nevelést a rászoruló gyermekek számára. A központban jelenleg közel száz gyermek és fiatal él, akik számára a mindennapi életvitelhez szükséges készségek elsajátítását és gyakorlását segítik elő. Az ABB Kft. kollégái rendszeresen jótékonykodnak és önkéntes munkával is támogatnak civil szervezeteket. Az ABB technológiai vezető szerepet tölt be az energetika és az automatizálás területén, egy fenntarthatóbb és erőforrás-hatékonyabb jövő kialakítását segíti elő. A vállalat megoldásai a mérnöki szaktudás és a szoftverek összekapcsolásával optimalizálják a berendezések gyártását, mozgatását, energiaellátását és működtetését. A kiválóságáról több mint 140 éve jól ismert ABB közel 105 000 munkatársa elkötelezett az ipari átalakulást felgyorsító innovációk előmozdítása mellett. Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

Share 0 Post 0 Share


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »