A drogosok védőszentje együtt sípolná végig Putyin budapesti útvonalát mérhetetlen cimboráival, de a többiek fütyülnek rá

A drogosok védőszentje együtt sípolná végig Putyin budapesti útvonalát mérhetetlen cimboráival, de a többiek fütyülnek rá

Juhász Péter egy Facebook-videóban jelentette be, hogy tüntetést szerveznek Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfői látogatásának alkalmából. A drogos "jogvédő" mobiltüntetésnek nevezte az eseményt, ugyanis nem egy helyszínre szervezik, hanem követni kívánják Putyin útvonalát.

Az orosz elnök hivatalosan a judo vébére érkezik, de Juhász megfogalmazása szerint Orbán tartótisztjeként valójában tanácsokat akar adni arról, hogy hogyan kell diktatúrát építeni. Az egyébként szinte mérhetetlen Együtt elnöke megjegyezte, Putyin már többször jön Orbánhoz, mint Brezsnyev Kádárhoz.

Hírdetés

Hozzátette, most szerinte fontosabb tüntetni, mint februárban, mert Orbán célja, hogy olyan országot csináljon Magyarországból, mint amilyet Putyin csinált Oroszországból – vissza akarják szorítani az emberi jogokat, a médiát, a civil szervezeteket vegzálják, korlátlan hatalmat akarnak építeni.

Juhász közölte, az Arénánál, vagyis a judo vébé helyszínénél és a parlamentnél is ott lesznek és megint fütyülni fognak, hogy kifejezzék az ellenérzéseiket. Az elnöki konvojt is ki akarják fütyülni, ha látják.

Megjegyezte, egyeztetni akartak a többi aznapra tüntetést szervező párttal is, de a Momentum nem vett részt ebben, mert nem értettek egyet azzal, hogy az Együtt fütyülni akart. Mint mondta, az LMP azt mondta Juhászéknak, ők más céllal tüntetnek, mint a Momentum és az Együtt.

(HVG nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »