A demokrata kormányzók továbbra is támogatják Joe Bident

A demokrata kormányzók továbbra is támogatják Joe Bident

New York, Minnesota és Maryland demokrata kormányzói szerdán egy találkozó és egy „őszinte” megbeszélés után támogatásukról és bizalmukról biztosították Joe Biden amerikai elnököt.

„Őszinték voltunk a visszajelzésekkel kapcsolatban” – mondta Wes Moore marylandi kormányzó a Fehér Házban tartott találkozó után újságíróknak. Kathy Hochul New York kormányzója pedig azt mondta, hogy „bizakodó” a Bidennel való találkozója után.

Hírdetés

Tim Walz minnesotai kormányzó, a Demokratikus Kormányzók Szövetségének vezetője hozzátette, hogy Biden csütörtöki vitája Donald Trumppal „rossz” volt, mégis úgy érzi, Biden alkalmas a feladatra.

Biden gyenge teljesítménye a Trumppal folytatott vitában még a támogatói körében is aggodalmat keltett. Sokan megkérdőjelezik, hogy elég erős demokrata jelölt-e ahhoz, hogy szembenézzen Trumppal a novemberi választásokon. A Fehér Ház egyébként szerdán azt is közölte, hogy Biden február óta nem volt orvosi vizsgálaton. Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház szóvivője szerint Biden biztosan nem vonja vissza jelöltségét a novemberi elnökválasztáson.

Teraz.sk nyomán


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »