A 8 éves ukrán lány viszonya nem tartozik a szexuális bűncselekmények közé és Smihal megnevezte az élelmiszerárak emelkedésének okait: március 17-i hírösszefoglaló

A 8 éves ukrán lány viszonya nem tartozik a szexuális bűncselekmények közé és Smihal megnevezte az élelmiszerárak emelkedésének okait: március 17-i hírösszefoglaló

Ügyvéd: a 8 éves ukrán lány viszonya nem tartozik a szexuális bűncselekmények közé; Smihal megnevezte az élelmiszerárak emelkedésének okait; Akár 75 százalékkal drágulhatnak az élelmiszer árak Ukrajnában; Motoros terroristák gyilkoltak meg félszáznál is több embert; Sírokat rongáltak a nagydobronyi temetőben (Fotó). Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. március 17-én.

A 8 éves ukrán modell és a 13 éves blogger viszonya nem tartozik a szexuális bűncselekmények fogalma alá. A jelenlegi törvények szerint a gyermekek közötti önkéntes szexuális kapcsolatokat nem büntetik – jelentette ki Tamara Buhajec ügyvéd.

Az élelmiszerárak Ukrajnában a szezonális tényező hatására nőnek. Egyéb áruk tekintetében a kormány tárgyalásokat tervez a kiskereskedőkkel – jelentette ki Denisz Smihal miniszterelnök egy kormányülésen.

Hírdetés

Ukrajnában az ortodox húsvéti ünnepek előtt az élelmiszerárak 75%-os emelkedésére kell számítani. Az ukrán szakértők szerint a stabilan magas árak ez év májusáig tartanak majd. Ukrajnában a zöldségárak már 25%-kal drágultak.

Motorokon támadó fegyveres terroristák legalább 58 civilt mészároltak le a forrongó nigeri Tillabéri régióban, majd felégették egy ottani település magtárait – közölte a nigeri kormány szóvivője kedden. Abdourahmane Zakaria az állami televízióban azt nyilatkozta, hogy háromnapos gyászt rendeltek el az áldozatok emlékére.

Az esetről a Nagydobronyi Kistérség közösségi oldalán tettek közzé felvételeket. A fotók tanúsága szerint március 16-án ismeretlenek meggyalázták a nagydobronyi temetőkertben lévő sírokat. A helyi lakosok értetlenül és megdöbbenve állnak az eset előtt.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »