HÍREK 188.

HÍREK 188.

„Palkovicsnak nyalizik kilenc iskolaigazgató

Nem csak támogatói, de heves ellenzői is vannak a pedagógusok immár több hónapja tartó tiltakozássorozatának. Mily’ meglepő: épp Palkovics László oktatási államtitkár szülővárosában, Zalaegerszegen.    

Úgy fogalmaznak: „Sajnos a várt szakmai alapon történő megbeszéléseket politikai indíttatású megnyilvánulások zavarták meg. Egyrészt a hozzá nem értő és félrevezető elemzések, másrészt egyesek felhatalmazás nélküli, gyakran szakmai alapokat nélkülöző vagy pártpolitikai indíttatású megszólalásai.” A folytatásban pedig kifejtik: „Adjunk időt a hivatalos tárgyalások lefolytatására (köznevelési kerekasztal, kormány és sztrájkbizottság), bizalmat az új oktatási államtitkárnak, aki „elődeivel ellentétben partnernek tekinti a pedagógusokat.”

Hírdetés

A közleményt a Béke Ligeti Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Petőfi Sándor és Dózsa György Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, az Eötvös József és Liszt Ferenc Általános Iskola, az Izsák Imre Általános Iskola, az Öveges József Általános Iskola, a Nyitott Ház Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Zalaegerszegi Városi Középiskolai Kollégium, valamint a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium intézményvezetője írta alá. (…)” (NOL.hu) 

„Nyaliznak” az iskolaigazgatók, akik nem értenek egyet Puklival.

Beindult a Népszabadság. Mostantól, aki pedagógus, és nem ért egyet Puklival, az nyalizik. Meg nyilván politikai okok vezérlik. Nem úgy Puklit, aki semmi politikai vonalat nem visz, őt, őket a színtiszta érdekvédelem vezérli. Mert ha egy iskolaigazgató nem ért egyet, ráadásul ott iskolaigazgató, ahol valaha Palkovics született, akkor az a színtiszta politika és nyalizás. Ha Pukliról kiderül, hogy MSZP-s jelölt volt, Zuschlag haverja a pénzgyűjtésben, és a veszettekhez tartozó Schilling Árpád rendezi, látja el tanácsokkal és adja szájába a tüntetésen mondandó szavakat és követeléseket, az viszont nem politika, az maga a vegytiszta civilség.

Tényleg egy bagázs vagytok ti, tanítanékostul, sztrájkostul, schillingestül, népszabadságostul, ugyanaz a kb tízezer ember jár a tüntetéseitekre a netadós balhé óta, és elhitetitek magatokkal, hogy ebből majd megint lesz valami.

Nem lesz. Ugyanis ti nem csak tehetségtelen, ostoba és aljas gecik vagytok, hanem végtelenül ostobák is.

Ezért Pukli a vezéretek. Az őskomcsi felforgatás faszán a pörsenés.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »