Az egyik leghíresebb magyar stylistot vádolják pedofil bűncselekmény elkövetésével, a rendőrség nyomoz az ügyben

Az egyik leghíresebb magyar stylistot vádolják pedofil bűncselekmény elkövetésével, a rendőrség nyomoz az ügyben

Nyomozást rendelt el a rendőrség az ismert homoszexuális influenszer-stylist, Lakatos Márk botrányával összefüggésben, akiről egy intézetis fiú azt állította, hogy az úgynevezett baloldali véleményvezér 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt.

Hírdetés

Nyomozást rendelt el Lakatos Márk homoszexuális influenszer-stylist botrányával kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A „férfiról” néhány napja Ábrahám Róbert újságíró videójában állította azt egy egykori intézetis fiú, hogy évekkel ezelőtt, amikor még kiskorú volt, fajtalankodott vele a bulvársajtóban agyonfuttatott celeb, aki ráadásul a „gyermekvédelmi” influenszertüntetés egyik arca is volt.

A fiú arról is beszélt, hogy külön ember volt arra a célra, hogy a gyermekotthonokban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre, és a kiválasztott gyerekeket a kerítő „le is szállította” és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott. A fiú elmondása szerint az „átadás” előtt drogot is kapott, majd a lakásban olyan dolgot is meg kellett tennie Lakatos Márkkal félelemből, amit nem akart.

A fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a beadványt megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak.

A BRFK az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én, a Fővárosi Főügyészségen tett feljelentést a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »