Slovnaft Cup: Fülekkel harcolnak meg a továbbjutásért a komáromiak

Slovnaft Cup: Fülekkel harcolnak meg a továbbjutásért a komáromiak

Fülekkel kell megharcolnia a továbbjutásért a Komáromi FC-nek a Slovnaft Cup 3. fordulójában. A lilák szerdán 15 órától lépnek pályára a helyi FTC ellen.

A komáromi gárda egy gyenge szakolcai szereplés és 3:0-ás vereség után bizonyíthat a kupában. Radványi Miklós érthetően csalódottan nyilatkozott csapata hétvégi szereplése után, mint mondta, nemcsak egy-két játékosának volt rossz napja, hanem hatnak-hétnek.

A szakvezető és stábja nyilván kielemezte a helyzetet és játékosaival is megbeszélte majd lezárta a hétvégi fiaskót, hogy a mai kupatalálkozóra összpontosíthassanak. Radványi a Delta hetilapnak elmondta, hogy egyértelműen győzelmi szándékkal mennek Fülekre.

nyilatkozta Radványi azzal, hogy ez nem azt jelenti, hogy lebecsülnék az ellenfelet.

„Ez nem jelentheti azt, hogy félvállról vesszük a kupameccset. Akik eddig kevesebbet játszottak, most megmutathatják, hogy a kezdőcsapatban van a helyük!”

mondta Radványi Miklós.

Hírdetés

Az ellenfélről

Az FTC Fülek a TIPOS III. ligában tíz forduló után 14 ponttal a 9. helyen áll. Az 1908-ban alakult klub Füleki Haladás ATC névvel indult, majd az évek során többször is változtattak ra, jelenlegi formájában 1993 óta használják.

A fülekiek a Slovnaft Cup 2. fordulójában az FK 09 Bacúch csapatát győzték le 7:2-es arányban, miközben már a félidőben 4:0-ra vezettek.

A másik oldalon a komáromiak is magabiztos győzelemmel mutatkoztak be a kupában, hisz 5:0-ra győzték le Geletneket.

Az FTC Fülek – Komáromi FC kupamérkőzést október 9-én 15 órakor kezdődik. A találkozó után összefoglalóval jelentkezünk!

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »