A platószónok „propagandamédiáról” zúgolódott

A platószónok „propagandamédiáról” zúgolódott

A szélsőséges EP-képviselő azt is követelte, hogy élő adásban olvashassa be a párt 16 pontját. Az épületbe ugyan bement, ám a követelések felolvasására nem kapott lehetőséget.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke beszédet mond a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza előtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Magyar Péter a „propagandamédia” termékeinek bojkottjára szólított fel az MTVA épülete elé szombaton meghirdetett demonstráción.

Hírdetés

A Tisza Párt elnöke azt kérte a jelenlévőktől, hogy bojkottálják az MTVA mellett a többi között a Hír TV, a TV2, az Origo, a Magyar Nemzet, a Metropol, az Index és a „rogáni propaganda” valamennyi „csápját”.

Beszédében a „propagandagyár” megszüntetését, valódi, objektív közszolgálati hírszolgáltatást és azt követelte, hogy az M1 aktuális csatorna élő adásban számoljon be a demonstrációról, vagy ha ezt elmulasztották, akkor felvételről, vágatlan formában adják le az ott történteket.

Azt is követelte, hogy élő adásban olvashassa be a párt 16 pontját. Az épületbe ugyan bement, ám a követelések felolvasására nem kapott lehetőséget.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »