Komáromi értékelés a Rózsahegy elleni vereség után – Radványi: Nem volt gond a játékosaim hozzáállásával

Komáromi értékelés a Rózsahegy elleni vereség után – Radványi: Nem volt gond a játékosaim hozzáállásával

Amint arról korábban beszámoltunk, kedd este lejátszotta a nyárról elhalasztott bajnoki mérkőzését a Komáromi FC és az MFK Rózsahegy. Bár a vezető gólt a komáromiak szerezték meg, a rózsahegyiek fordítani tudtak, így elvitték a három pontot Aranyosmarótról. A találkozó után a két gárda vezetőedzője, valamint a komáromiak kapusa, Jakub Trefil is értékelte a találkozót.

A találkozó egyik érdekessége, hogy hét Niké Liga-beli bajnokija során a hat büntetőt ítéltek meg a KFC ellen, ebből kettőt a keddi mérkőzésen.

„Ideálisan kezdtünk, az első rögzített helyzetből gólt szereztünk. Adhattunk volna még egyet, a labda csak pár centiméterre ment el Špyrka előtt.”

kezdte értékelését a szlovák Sport napilapnak Radványi Miklós.

„Jól játszottunk, de ellentámadásból kaptunk gólt. A hetedik mérkőzésen már a hatodik büntetőt rúgták ellenünk, ez felháborít. Nincs mit a játékosaim szemére vetnem a hozzáállásuk miatt, de sajnáljuk, hogy pont ilyen módon veszítettünk pontokat”

mondta Radványi.

A Sportnak a kettőből egy tizenegyest kivédő Jakub Trefilt is megkérdezte a találkozóról.

Hírdetés

„Kétoldalúan jó mérkőzés volt. Mi többet játszottunk blokkból és Rózsahegynek gondot okozott a hátunk mögé kerülnie. De a végjáték magáért beszél…”

célzott Trefil arra, hogy hiába védte ki az első ellenük ítélt büntetőt, néhány perc múlva ismét a fehér pontra mutatott a játékvezető.

„Az ellenfél változtatott a felállásán, jól mozgott és ezzel kicsit gondot okozott nekünk. De azt gondolom, hogy jól reagáltunk re. Örültem, mikor kivédtem az első tizenegyest. Ez már az ötödik és a hatodik büntető volt, amellyel szembekerültem, mióta Komáromba érkeztem, végre egy kijött. Meglepődtem, mikor elkezdték vizsgálni a második helyzetet is. Találtak ott valamilyen szabálytalanságot. Nem akarok áskálódni, de két büntető, az túl sok.”

nyilatkozta Trefil, aki szerint mindenesetre javul a csapat játéka, kezdik megszokni a tempót.

„Nagyon jó volt a mutatott játékunk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudtunk kihozni belőle egy pontot sem”

tette hozzá.

A komáromi gárda 7 lejátszott bajnoki után 9 ponttal a hatodik. Radványi Miklós védencei legközelebb vasárnap, szeptember 29-én, Zsolnán lépnek pályára.

Körkép.sk/KPA

Niké Liga: Hét bajnoki, hat megítélt büntető a KFC ellen. Nem sikerült pontot menteniük a komáromiaknak


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »