Karbantartják Vandát és ezért ingyen internetet kap

Karbantartják Vandát és ezért ingyen internetet kap

Az informatikai rendszer karbantartása miatt 2024. szeptember 24-én kedden 20 órától, 2024. szeptember 25-én szerdán 12 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető – írja a szolgáltató közleményében.

A 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozottan tud majd a segíteni, így az ügyintézés az átlagosnál hosszabb lehet – teszik még hozzá.

A karbantartás miatt szeptember 24-én, kedden a 21 óráig nyitva tartó üzletek is a nyitvatartási időnél egy órával hamarabb, 20 órakor bezárnak. Mobil és otthoni szolgáltatások azért az ügyfélszolgálati csatornáink karbantartása alatt is működni fognak.

Hírdetés

A Telekom

a karbantartás időtartamára automatikusan korlátlan belföldi netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára.

Ugyanakkor a külföldön tartózkodó ügyfeleknek előre jelezték, hogy roaming helyzetben nem lesz lehetőség netbővítő aktiválására.

A Domino ügyfelek figyelmét felhívták, hogy amennyiben egyenlegüket online felületeinken szeretnék feltölteni, azt szintén még a leállás előtt tegyék meg, valamint, ha az éves adategyeztetésük határideje ekkor járna le, azt végezzék el időben.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »