Libanon terrortámadásnak tarja a Magyarországon gyártott csipogók felrobbantását

Libanon terrortámadásnak tarja a Magyarországon gyártott csipogók felrobbantását

2024. 09. 19.

Az Al-Mayadeen híroldal számolt be arról, hogy a Libanonban felrobbant és több ezer embernek sérüléseket okozó kommunikációs eszközöket Magyarországon gyártották. A libanoni egészségügyi minisztérium közleményben terrortámadásnak nevezte, a Magyarországon gyártott csipogók felrobbantását.

A hírek szerint a tajvani Gold Apollo nevű cég forgalmazza a Libanonban felrobbant eszközöket, azonban az izraeli titkosszolgálatok által bevetett darabokat Magyarországon gyártották.

A tajvani vállalat szerint a BAC Consulting Kft gyártotta le az ,,AR-924,, típusú eszközöket, melyet az izraeli titkosszolgálat még a szállítás előtt megszerzett és robbanóanyagot helyezett el bennük.

Sajnos annak is nagy a valószínűsége, hogy a Magyarországon korlátlan befolyással és kiváltságokkal rendelkező izraeli titkosszolgálatok nálunk szerelték be a robbanóanyagokat a már említett eszközökbe.

Hírdetés

Ennek azonban több mint valószínű, hogy semmilyen következménye nem lesz, még akkor se ha cionista kalandorok ezzel a lépéssel nemzetbiztonsági kockázatot okoztak az országnak.

A Libanonban felrobbantott eszközök miatt eddig 12 személy halt meg és több mint 2500-an megsebesültek. A sérültek többsége azonban egyszerű civil és utcai járókelő annak ellenére, hogy a cionisták azt hazudták, hogy a Hezbollah mozgalom tagjait vették célba.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Al-Mayadeen)

Megosztom:


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »