Durvul az elnökválasztási kampány a Magyar Szövetségben: Becse Norbert rágalmazás miatt feljelentést tett a rendőrségen

Durvul az elnökválasztási kampány a Magyar Szövetségben: Becse Norbert rágalmazás miatt feljelentést tett a rendőrségen

Becse Norbert elnökjelölt esélyei meglehetősen magasak a Magyar Szövetség küldöttei körében. Sorra nyeri a járási szervek jelöléseit a pártelnöki posztra. Így történt legutóbb a Komáromi és a Galántai járásban is és hasonló várható az Érsekújváriban is. A Körkép.sk belső, a párt erőviszonyaira rálátó forrásai szerint ő és Pandy Péter között dőlhet el szeptember 28-án a pártelnök kérdése. Ez nem felel meg a két Via Novás jelöltnek.

Több jelölt kampánycsapatában úgy tudni, magyarországi, korábban fideszes kampányokban is aktív személyek is felbukkannak. A legutóbbi önkormányzati választások előtt Keszegh Béla, Komárom polgármesterével szemben is indult hasonló lejáratás a közösségi médiában, sikertelenül.

Az akkori és a mostani eset között sok hasonlóságot találunk. Akkor is, most is egy névtelen Facebook oldal jelent meg, mely ezúttal Becse Norberttel kapcsolatos, állítólag terhelő információk szivárogtatását ígéri. Becse Norbert szerint rágalomról van szó. Az MKP-tag Becse ezzel kapcsolatban már feljelentést is tett a rendőrségen.

Hírdetés

Durvul az elnöki kampány! Ma feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen a komáromi rendőrségen a szociális hálón megjelent rágalmazásért és rossz hírnév keltéséért. De ez sem tántorít el minket, DOLGOZUNK tovább!

A Körkép.sk úgy tudja, a rendőrségnek és a Facebooknak ilyen esetben megvannak a lehetőségei arra, hogy kinyomozzák, ki áll, kik állnak a lejárató szándékkal indított Facebook oldal mögött. Mi több, úgy értesültünk, a magyar párt köreiben az a lehetőség is felmerült, hogy Gubík László és emberei állhatnak a Facebook-oldal mögött. A nyomozás mindenesetre kideríti majd az illető személyek kilétét, legyenek akár szlovák, akár magyar állampolgárok.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »