Beiktatták hivatalába Novák Katalin köztársasági elnöknőt – Ünneprontó antifeminista jegyzet

Beiktatták hivatalába Novák Katalin köztársasági elnöknőt – Ünneprontó antifeminista jegyzet

A mai napon nagy csinnadrattával, történelmi zászlófelvonulással, katonai parádéval, szentmisével, püspöki és érseki áldással, Angelica leánykarral, Rúzs Magdi három gyerekes matriarchával, történelmi női elsőséggel, feminista örömünneppel beiktatták Novák Katalin köztársasági elnöknőt.

Úgy hiszem, az a körülmény, hogy Novák beiktatási beszédének első soraiban szót ejtett arról is, hogy felelősséget érez a bizalmatlanok és elutasítók iránt is, kellő alapot és legitimitást ad annak az igényemnek, hogy beszéljek bizalmatlanságom és elutasításom okairól; arról a véleményemről, hogy Novák Katalin alkalmatlan arra a szerepre, amelyre megválasztotta őt a parlament.

Hogyan is lehetne alkalmas köztársasági elnöknek, az állampolgárok egyenlőségének és egységének megtestesítésére, a magyar törvények őrének az, aki korábban a nemi diszkriminációnak, az ember és ember közötti különbségtétel eszmerendszerének volt aktív képviselője családokért felelős államtitkárként. Mert ugye mindannyian jól emlékszünk, amikor Orbán Viktor bejelentette azt a Novák Katalinnal közösen kiötlött agyrémszerű koncepciót, miszerint “minden 40 év alatti nő, aki első házasságát köti tíz millió forintos ingyenhitelt kap az államtól”. A bejelentésről készült videót lásd erre a linkre kattinva. Meglehet soha nem fog kiderülni, hogy az “Asszonyhitel” néven elhíresült és vígjátékszerű utóéletet élő koncepció miért és miként alakult át végül a családnak nyújtott támogatássá. Talán a bejelentést követően Novák Katalin, Orbán Viktor és a kormány is megértették a tervezettel kapcsolatos vaskos jogi-emberjogi aggályokat; bár azt “nyilván” naivitás lenne gondolnunk, hogy a férfiak illetve férfijogi aktivisták tiltakozása hatott volna Novák Katalinra és a kormányra. A vonatkozó Férfihang cikket lásd erre a linkre kattintva. Összegezve: a magam részéről egyértelműnek gondolom, hogy egy nemi diszkriminatív elképzeléseket dédelgető jogász-politikus eleve alkalmatlan arra az alkotmány által ráruházott feladatra, hogy gondos mérlegelője, végső ellenőre legyen törvényeinknek illetve “őrködjön az államszervezet demokratikus működése felett”.

Hírdetés

Ha a Fidesz-kormány valóban  konzekvens meggyőződéssel tagadná a gender-ideológia állítását, miszerint a nemek képességei és a nemi szerepek szabadon felcserélhetőek egymás között, akkor eszébe sem jutna nőt kinevezni a Magyar Honvédség főparancsnokának feladatát is ellátó köztársasági elnök szerepére. Főleg nem egy súlyos háborús veszélyekkel terhelt korszakban. Nem véletlen, hogy Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka is csak hamisan csengő frázisokkal és “a nők magasabb rangjáról” szóló béna, taszító viccelődéssel tudta körülmagyarázni a beiktatási ceremónia után készült interjúban, hogy “nem jelent semmit”, hogy egy (nemi diszkriminátor) “asszonyságot” neveztek ki személyes felettesének, akivel majd neki jóvá kell hagyatnia Magyarország fegyveres védelmi tervét.

A Fidesz-kormány valójában nem veti el sem a genderideológiát, sem a feminizmust, aminél csak az kínosabb, hogy annak a legrosszabb fajtájában a matriarchális-feminizmusban utazik, amelyben a nők kompetensebbek, ezért is jár nekik a Magyarországon érvényben lévő tucatnyi diszkriminatív törvény, kezükbe adható a családi élet feletti kizárólagos diszpozíció (a nekik dedikált tízmillió forintostul), sőt immár kezükbe adható tulajdonképpen kompetenciák nélkül egy hadseregtábornok marsallbotja is. – Egyébként persze kitalálhatjuk a kormányzati szándékot: azért van szükségünk egy női köztársassági elnökre, mert manapság “így kívánja a világ feminista divatja”, és ha mi is beállunk a sorba, abból talán kicsikarható valamicske szimpátia és diplomáciai előny az egyre inkább eluralkodó feminista  világrendben. – De ez nekünk férfiaknak bármiféle diplomáciai előnyökkel együtt sem fogja megérni, mert így épül a földön nemi alapon diszkrimináló jogszabályról-jogszabályra, beiktatási beszédről-beszédre, lépésről-lépésere a feminizmus uralma…

Ha valaha nagyon egyszerű szavakkal meg kellene indokolnom Novák Katalinnak, miért gondolom, hogy nem kellene köztársasági elnöki szerepet vállalnia, akkor tulajdonképpen elég lenne személyesen tőle idéznem:

Novák Katalinnak nem kellene köztársasági elnöknek, törvényeink őrének, a nemzet egységének megtestesítőjének, a magyar honvédség főparancsnokának lennie – mert személye eredendően nem tudja számunkra megtestesíteni azokat a konzervatív férfieszményeket, amelyekhez mindig is ragaszkodtunk és amelyekhez mindig is ragaszkodni fogunk.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »