Két tudósé a Magyar Szent István Rend kitüntetés

Két tudósé a Magyar Szent István Rend kitüntetés

Lovász László és Vizi E. Szilveszter kapta a Magyar Szent István Rend kitüntetést.

Áder János köztársasági elnök beszédet mond a legmagasabb állami kitüntetés, a Magyar Szent István Rend átadásán a Sándor-palotában 2021. augusztus 20-án. 

A Magyar Szent István Rend kitüntetést az idén Vizi E. Szilveszter és Lovász László Abel-díjas, Széchenyi-nagydíjas és állami díjas matematikus, a Magyar Corvin-lánc birtokosa, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja és korábbi elnöke, az Eötvös Loránd Tudományegyetem professzor emeritusa kapta.

 

Hírdetés

Áder János köztársasági elnök (j) és Vizi E. Szilveszter Széchenyi-nagydíjas és Széchenyi-díjas orvos, farmakológus, a Magyar Corvin-lánc birtokosa, a Magyarország Barátai Alapítvány elnöke, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja és korábbi elnöke, a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet professor emeritusa kezet fog a legmagasabb állami kitüntetés, a Magyar Szent István Rend átadásán a Sándor-palotában 2021. augusztus 20-án. MTI/Máthé Zoltán

 

Vizi E. Szilveszter Széchenyi-nagydíjas és Széchenyi-díjas orvos, farmakológus, a Magyar Corvin-lánc birtokosa, a Magyarország Barátai Alapítvány elnöke, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja és korábbi elnöke, a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet professor emeritusa felesége, Ádám Veronika társaságában érkezik a legmagasabb állami kitüntetés, a Magyar Szent István Rend átadására a Sándor-palotában 2021. augusztus 20-án.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »