Nem szövetkezünk senkivel

Hazudta a Fidesszel összefogó Vona, többek közt, majd támogatást ígért a “becsületes cigányságnak”.

Aki ma Magyarországon változást akar, az jobbikos, a párt senkivel nem áll össze –  füllentette Vona Gábor, a Jobbik Tökországért elnöke, miniszterelnök-jelöltje, aki fideszes, cionista, balliberális tanácsadókat és cégeket fizet a párt választóktól kapott pénzéből, bizonyítékok ITT: MSZP-s, 168 órás zsidónak fizet havi félmillát Vona

Kiárusítási fronton már kész az új koalíció: Paks II-vel hétezer milliárdos plusz adósságba vágták az országot együtt

Mindezt pártja országos kampánynyitó rendezvényén adta elő szombaton Miskolcon. A párt képviselői beszéltek a cigánykérdésről és a devizahitelesek problémáiról, valamint a kormány adópolitikáját is bírálták. (A Jobbik az elmúlt években kapott több mint 8 milliárdos állami és uniós támogatásából nem segített a devizásoknak, és nem védett meg egy hektár földet sem)

A kampánynyitó mintegy négyezer résztvevője előtt Vona Gábor úgy fogalmazott: megélhetés (ez igaz, saját és fideszes-libsi-habsburgista sleppjének megélhetését biztosította), rend és elszámoltatás (még Szegedi Chanádot sem tudták elszámoltatni, se a családi korrupcióban utazó Szabó Gábort, a rend helyreállítására hivatott Magyar Gárdát pedig maguk verték szét 8-10 töredékre), ezt a három pontot veszi alapul a programjuk, amelyet, ha nyernek, meg is valósítanak.

Jobbikos tüntetéshullám a devizahitelesekért

A devizahitelek kapcsán a pártelnök kijelentette: február végén „tüntetéshullámot” indít el a Jobbik a devizahitelesek megsegítéséért, mert a jelenlegi kormány érdemben alig tett értük valamit. Igaz, de a Jobbik még mikroszinten sem tett semmit értük, viszont százmilliókért rendelt kamutanulmnyokat).Pénzt a “tisztességes cigányoknak”

A „magyar-cigány együttélésről” azt mondta: tisztességes és tisztességtelen emberekre osztják a társadalmat, és ha a tisztességtelenek között a cigányok száma magasabb, akkor az nem a Jobbik hibája. A tisztességes cigányokat segítik, a tisztességteleneket azonban nem – jelentette ki. De miért is kéne a közpénzen eltartott cigányság bármely elemét is segítenie egy magyar pártnak?

Vona Gábor arról is beszélt, amennyiben a Jobbik kormányra kerül, „négy éven belül biztosan rendet teremt”, nem hagyják magukra sem a fiatalokat, sem a gyerekeket, sem a nőket, sem az időseket. A Jobbik saját embereit sem mindig védi meg a cigánybűnözéstől, nemhogy a népet, bizonyíték ITT: Cigánybűnözőknek dobta oda a Jobbik a csörögi jobbikos édesanyát

Egységesek maradtak – hazudta gátlástalanul Habsburg Gábor, holott csak kedvenc házi zsidója kedvéért százával rúgták ki a magyar tagságot

Az elmúlt évekre visszatekintve kiemelte, sokan azt várták, hogy a Jobbik tiszavirág-életű kezdeményezés lesz, de a kétharmados kormánnyal szemben a többi ellenzéki párttól eltérően egységesen harcolták végig a négy évet – Vona szerint. Valójában befeküdtek a Fidesznek és a cionizmusnak, irtóhadjáratot folytatnak radikális tagságuk ellen.

Hangoztatta a nagy közhelyet: huszonnégy év telt el a rendszerváltás óta, de már “a huszonnegyedik órában vagyunk”. A magyarság érdekeit véleménye szerint senki és semmi nem képviselte. Ez igaz, mert labanc Gabi is a cionistákkal üzletel.

Hírdetés

Abban az országban, ahonnan félmillióan elmennek, ott nagy a baj – utalt a Fidesz vezette kormány politikájára. Úgy fogalmazott, „vándoroljon ki a Fidesz, és utaljanak ők haza”. A Magyar Gárdáról azt mondta, amennyiben a Jobbik megnyeri a választást, akkor „veletek, bajtársaink, a Hősök terén találkozunk”. Ezt évente többször megígéri, miközben maga verte szét a Gárdát.

Simon csak egy balek

Szólt arról is, hogy a rendteremtéshez szorosan hozzátartozik az elszámoltatás is, valójában Simon Gábor volt MSZP-s elnökhelyettes „nem más, mint egy balek”, és akik ítéletet mondanak felette, azok is. Rajta kívül több „Simon Gábor” ül még a Parlamentben – tette hozzá. Ezt a kijelentését megszavaztatta a jelenlévőkkel, akik üdvrivalgással nyújtották fel kezüket. Ez igazság, hiszen a Jobbikban is ott ülnek már az MSZMP-sek, cionisták, antinacionalisták, mint maga Vona, és a simongáborok is.

„Nem mi tettük tönkre az országot”

Vannak külföldi szövetségeseik, Lengyelországban (igen, egy parlamenten kívüli, a Jobbik valódi ideológiájáról nem tudó törpepárt), Törökországban (igen, az iszlamisták), Oroszországban (a Fidesz uszályában van néhány ismerősük), és az „elszakított országrészekben” is – hangoztatta, hozzátéve, a határon túli magyarok autonómiatörekvéseit tettekkel segítik. „Szerbia és Ukrajna uniós csatlakozása előtt keresztbe fekszünk, amennyiben nem garantálják az ott élő magyarok jogait” – jelentette ki. Eközben Habsburg Gáborék megszavazták Horvátország uniós csatlakozását.

Vona Gábor azt mondta, hogy a Jobbiknak van a legjobb programja (a papír mindent elbír, de így sem jobb a szintén szájkaratés Fideszénél), és minden megtesznek, hogy ezt győzelemre vigyék, nincs szégyellnivalójuk, „nem mi tettük tönkre az országot”. De, az elmúlt négy évben már a Jobbik is.

Még több kedvezmény a szülőknek

Vona Gábor beszéde előtt a Jobbik több tisztségviselője is felszólalt. Murányi Levente, a párt országgyűlési képviselője hangsúlyozta, céljuk az is, hogy „ne kelljen szocialistákat, liberálisokat látni a haza házában”.Miközben ilyenek ülnek részben a Jobbikban is.

Sneider Tamás, a párt alelnöke arról szólt, hogy a kormány az egykulcsos adóval nemcsak társadalmilag, de területileg is kettévágta az országot. Véleménye szerint a Budapesten és környékén, illetve a Dunántúlon élők járnak jól, az átlagos keresetű magyar embereknek azonban nem hogy növekedett, inkább csökkent a jövedelme. Sneideré viszont nőtt vele.

Dúró Dóra, a párt legfiatalabb, rendes munkahelyet még nem látott országgyűlési képviselője azt mondta, kormányra kerülésük esetén 5 százalékra mérsékelnék az alapvető gyermekellátási cikkek áfáját, a két- vagy több gyermekes szülők pedig jelentős adókedvezményt vehetnének igénybe (de miért csak 5-el?).

Rendet tennének

Farkas Gergely, a párt ifjúsági tagozatának szintén soha nem dolgozott elnöke szerint a Jobbik győzelme „Magyarország diadala lesz”. Jakab Péter, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke felszólalásában azt emelte ki, hogy a Jobbik „háromszor veri vissza” a Fideszen és az MSZP-n a munkanélküliséget, „a növekvő cigánytelepeket” és a magyarság „rabszolgaként dolgoztatását” a kormány stratégiai partnereinél.

Volner János,a Jobbik egyik simongábora, cégcsaló alelnöke szerint ha kormányzati pozícióba kerülnek, nem „50 kilós rettegő rendőrök” állnak majd szembe a bűnözőkkel, hanem „a csendőrök és a Magyar Gárda”. Miközben a páár tucat fős csendőrség ma nem egyéb a Jobbik kampánycsapaatánál, a Magyar Gárda pedig megszűnt a Jobbiknak is köszönhetően.

Megemlítette azt is, hogy mivel „tömegessé vált a nemi erőszak”, elkövetői és a pedofilok ellen bevezetnék a kémiai kasztrálást. A papír mindent elbír

MNO korrigálva a tényekkelA Fidesz pártlapja amely négy éve még rühös kutyaként kezelte a Jobbikot, ma pozitív PR-tevékenységet folytat a Jobbik számára


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »