8 hónapos kisgyermeket bántalmazott az önkényesen beköltöző férfi

8 hónapos kisgyermeket bántalmazott az önkényesen beköltöző férfi

8 hónapos kisgyermeket bántalmazott az önkényesen beköltöző férfi

Személyi szabadság megsértése, testi sértés és magánlaksértés miatt tett előterjesztést az agresszív férfi előzetes letartóztatásának indítványozására a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Hírdetés

Egy férfi 2018. március 28-án, a délutáni órákban – személyes tárgyaival együtt – megjelent egy szigetvári ismerőse lakásánál, és követelte a nőtől, hogy engedjék be a házba. Miután önkényesen beköltözött, többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó elhagyni a lakást, ott napokon át élt együtt a sértettel és családjával.

Egyik alkalommal a nő nyolc hónapos kisfiát többször megütötte, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsított több alkalommal be is zárta a családot, nem engedte, hogy elhagyják a házat. A nő április 4-én értesítette a rendőrséget a történtekről.

A rendőrök még aznap elfogták a 20 éves szigetvári férfit, majd előállították, kihallgatták gyanúsítottként, és őrizetbe vették.

A férfi ellen személyi szabadság megsértése, testi sértés és magánlaksértés elkövetése miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

A bíróság 2018. április 6-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »