Tüntettek az „antifasiszták": fizetésüket követelik Soros Györgytől

Nem, ez a hír nem egy paródia-oldalról származik. A Beverly Hills Antifa nevű amerikai szélsőbaloldali huligáncsoport tette közzé azt a videót, amelyen a Berkeley-i zavargásokat szító, fekete ruhás és maszkos aktivistái hangosan tüntetnek, és a Soros György szervezete által nekik ígért 15 dolláros órabért követelik. A demonstráció még április 2-án történt, ám a tucsoni székhelyű Global Alliance for Justice (Világszövetség az Igazságért) civil szervezet, amely a sorozatos erőszakra felbiztatta ezeket a bűnözőket, azóta is elfelejtette kipengetni nekik a kirakatok betöréséért és szavazati jogukkal „nem megfelelően” élő állampolgárok összeveréséért járó pénzt. A megmozduláson kifejezetten Soros György nevét kiabálták. Hasonló tüntetések azóta is folyamatosan zajlanak.

A csoport először márciusban bukkant fel a neves kaliforniai egyetem campusán, hogy erőszakos magatartásával megakadályozza a rasszistának kikiáltott Milo Yiannopoulos előadását. Azóta több összecsapásra is sor került az egyetem környékén a szólásszabadságért tüntető konzervatívok és az „antifasiszta” huligánok között. Berkeley rendőrfőnöke egyébként ismeretlen okból tétlenségre szólította fel a város rendőreit, így azok nem avatkoztak bele az utcai összecsapásokba, melyben a balosok húzták a rövidebbet. Utóbb több tagjuk ellen büntetőeljárások indultak. A fősodratú médiában természetesen ezek a gyilkos indulatú semmirekellők „ártatlan áldozatokként” szerepeltek, akiket a „nácik” bántalmaztak.

Hírdetés

A Global Alliance for Justice mellett a Refuse Fascism (Utasítsd el a fasizmust) nevű szervezet is a tüntetők listáján van, amely a zavargások kitörése előtt büszkén jelentette be, hogy 120 ezer dollárt kalapozott össze a „fasizmus elleni harcra”, ám ebből egy fillért sem látott senki. A nyilvánosan elérhető adókimutatások szerint mindkét szervezet fő támogatója Soros György alapítványa, a Tides Foundation, illetve Tucson városa és a tucsoni acélmunkások szakszervezete. Több ezer dollár érkezett azonban cégektől is, így például a Lush nevű kozmetikai cég és a Ben & Jerry fagylaltgyártó összesen 25000 dollárral támogatta a kommunista eszméket. Mindkét márka Magyarországon is jelen van.

A Global Alliance for Justice szóvivője, Chuck Kaufman az Associated Pressnek azt nyilatkozta, nem tudnak a tüntetésekről, azokról csak a közösségi médiából értesültek.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »